Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη Μελίνα έκλεισε τα 18 και φυσικά έκανε τους απαραίτητους εορτασμούς! Οι δύο περήφανοι γονείς έσπευσαν να ευχηθούν στην κόρη τους και στο ταξίδι ενηλικίωσης που ξεκινά!

Η ευτυχισμένη μαμά, λάμποντας από συγκίνηση και υπερηφάνεια ανάρτησε μια φωτογραφία της με την κόρη της από τους εορτασμούς στο σπίτι και της εύχεται για τα γενέθλιά της.

 “Εσύ σήμερα έγινες 18 κι εγώ δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια καλύτερος άνθρωπος! Σε αγαπούσα μωρό μου πριν ακόμα γεννηθείς! Να είσαι υγιής κι ευτυχισμένη”.

Στη γιορτή ήταν και ο νέος σύντροφος της μητέρας της Βασίλης Μπισμπίκης καθώς η τραγουδίστρια έχει αρχίσει ήδη να κάνει μεγάλες αλλαγές στην προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο. Η Δέσποινα Βανδή έχει γνωρίσει τον σύντροφό της στα παιδιά κι όπως φαίνεται από τη φωτογραφία της κόρης της Μελίνας είναι πολύ αγαπημένοι οι δυο τους.

Βανδή

Ο πρώτος που της ευχήθηκε όμως, είναι ο πατέρας της Ντέμης Νικολαϊδης. Ο ίδιος έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του και αναφέρθηκε σε εκείνη με ένα τεράστιο χαμόγελο. Αν και δεν λέει πολλά για τα προσωπικά του, ο Νικολαΐδης είπε ότι είναι το Supergirl του…

“Να πούμε “χρόνια πολλά” στην κόρη μου που σε λίγα λεπτά γίνεται 18 και κάθε χρόνο ο κουμπάρος μου ο Γιάννης ο Λεουνάκης στον Rock FM βάζει αυτό το τραγούδι (Super Girl}. Κάθε χρόνο 8 του Φλεβάρη βάζει αυτό το τραγούδι για την κόρη μου. Γίνεται 18, ενηλικιώνεται” είπε ο Ντέμης με τη συγκίνησή του να είναι εμφανής.

Βανδή
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet