Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έχουν πλημμυρίσει με «δεκάδες χιλιάδες» κάρτες και δώρα για την Kate Middleton, μετά τη γενναία παραδοχή της ότι υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή για να επικεντρωθεί στη θεραπεία και την ανάρρωσή της, καθώς και στην προστασία της νεαρής οικογένειάς της.

Αλλά η έκρηξη υποστήριξης και αγάπης για την πριγκίπισσα συνεχίζεται – και το προσωπικό του παλατιού έχει λάβει χιλιάδες και χιλιάδες κάρτες, επιστολές και δώρα από μέλη του κοινού που προσφέρουν την υποστήριξή τους και τις καλές ευχές τους για την γρήγορη βελτίωση της υγείας της Kate.

Ο τεράστιος όγκος της αλληλογραφίας ήταν κατά καιρούς δύσκολη αποστολή, στην οποία έπρεπε να ανταπεξέλθει η ομάδα αλληλογραφίας αλλά το προσωπικό έχει στόχο να απαντήσει σε όλους τελικά.

Αν και ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν το δικό τους ιδιωτικό γραφείο στο Παλάτι του Κένσινγκτον, όλες οι επιστολές προς τα μέλη της βασιλικής οικογένειας εξετάζονται από το Ταχυδρομείο της Αυλής.

Σε μια κανονική εβδομάδα το παλάτι θα περίμενε να λαμβάνει έως και 1.000 επιστολές κάθε εβδομάδα από μέλη του κοινού με διάφορα ερωτήματα ή μηνύματα καλών ευχών για μεμονωμένους βασιλικούς. Αλλά αυτό που έχουν βιώσει μετά την αποκάλυψη των προβλημάτων υγείας της πριγκίπισσας έχει αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των επιστολών.

Αν και έκτοτε δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση για την υγεία της, η The Mail καταλαβαίνει ότι η πριγκίπισσα έχει εμφανιστεί περισσότερο με την οικογένειά της τις τελευταίες εβδομάδες, κάτι που θα εκληφθεί ως θετικό σημάδι από πολλούς.

Ωστόσο, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα το Παλάτι του Κένσινγκτον τόνισε ότι χρειάζεται ακόμη πολύ χρόνο και χώρο για να ανακάμψει.Μιλώντας στην παρουσίαση μιας έκθεσης ορόσημο από την «επιχειρηματική ομάδα» των πρώτων χρόνων της, ένας εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον τόνισε ότι η είδηση ​​δεν πρέπει να θεωρείται ως η επιστροφή της στη δουλειά.

Ένας ανώτερος βασιλικός βοηθός πρόσθεσε: «Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιχειρησιακή ομάδα εργασίας. Είναι ενημερωμένη από την ίδρυση της ειδικής ομάδας και έχει διαβάσει την έκθεση και ενημερώθηκε σχετικά.

«Αυτή είναι μια ξεκάθαρη δέσμευση που έχει αναλάβει ότι σε όλη τη διάρκεια της δημόσιας ζωής της θα είναι το επίκεντρο. Αυτό θα συνεχιστεί όταν επιστρέψει στη δουλειά. «Αλλά ήμασταν πραγματικά ξεκάθαροι ότι χρειάζεται τον χώρο και την ιδιωτικότητα για να ανακάμψει αυτή τη στιγμή. Θα επιστρέψει στη δουλειά όταν θα πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς».

Photo by Yui Mok – WPA Pool/Getty Images

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου: Η σκληρή απάντηση της στον Κασσελάκη μετά από όσα είπε για τον Τσαγκρίδη

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet