Η Kate Middleton έδωσε στη δημοσιότητα μια σπάνια δήλωση εν μέσω της πολύμηνης απουσίας της κατά τη διάρκεια της θεραπείας για καρκίνο, μετά από μια τραγωδία που αφορούσε ένα εμβληματικό αεροσκάφος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο αρχηγός της μοίρας, Mark Long, συνετρίβει καθώς πετούσε με ένα μαχητικό αεροπλάνο Spitfire, που ανήκε στην πτήση Battle of Britain Memorial στο RAF Coningsby στο Lincolnshire στην Αγγλία την Κυριακή. Έχει ξεκινήσει σχετική έρευνα για να βρεθούν τα αίτια της συντριβής.

Ο Πρίγκιπας William είναι Επίτιμος Αεροπόρος της βάσης και το ζευγάρι απέδωσε τα σέβη του στον Long στο X: «Είναι απίστευτα λυπηρό που άκουσα τα νέα σήμερα το απόγευμα από την RAF Coningsby. Οι σκέψεις μας απόψε είναι με τα αγαπημένα πρόσωπα του πιλότου, το Battle of Britain Memorial Flight και την ευρύτερη οικογένεια του RAF. W & C».

Ήταν μια σπάνια δημόσια δήλωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, η οποία έχει αναβάλει όλα τα βασιλικά της καθήκοντα μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο, κατά την οποία διαγνώστηκε με καρκίνο.

Photo by Pool/Samir Hussein/WireImage/Getty Image

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Ρώμας για νέους ηθοποιούς: «Να τολμήσεις να χτυπήσεις πόρτες, χωρίς να πέσεις σε κάποιο κρεβάτι»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet