Η Κατερίνα Στεφανίδη βρέθηκε εκτός τελικού του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στίβου καθώς κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών τραυμάτισε τον αστράγαλο της με αποτέλεσμα να πονάει σε βαθμό που δεν της επέτρεψε να αγωνιστεί.

Λίγες ώρες αργότερα προχώρησε σε μια ανακοίνωση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram όπου αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη ενώ ανέφερε ότι πρέπει να πραγματοποιήσει εξετάσεις προκειμένου να είναι σε θέση να γνωρίζει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Δείτε όλα όσα έγραψε:

«Όχι το καλύτερο timing. Χθες στο πρώτο μου δοκιμαστικό άλμα έπεσα περίεργα στο στρώμα και (μάλλον) έπαθα διάστρεμμα. Εξαιτίας του πόνου και του άγχους έπεσε η πίεση μου, λιποθύμησα και με πήραν με φορείο στο medical center. Αφού δέσαμε το πόδι μου επέστρεψα στο στάδιο 5 λεπτά πριν τελειώσουν τα δοκιμαστικά και παρόλο που ήμουν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι για μια ώρα κατάφερα να κάνω 2 καλά άλματα. Για αυτό πήρα την απόφαση να αγωνιστώ.

Δεν υπήρχε περίπτωση να τα παρατήσω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Δυστυχώς όσο περνούσε η ώρα ο πόνος γινόταν χειρότερος και όταν πλέον ήταν ώρα να αγωνιστώ δεν μπορούσα να βάλω βάρος στο πόδι μου. Θα περιμένουμε την επιστροφή μας στην Αθήνα για την μαγνητική ελπίζοντας ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην ατυχία αυτή ήμουν λίγο τυχερή και απέφυγα κάτι χειρότερο. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κατερίνα Στεφανίδη.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!