Το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ διαφορετικό για την Κατερίνα Παπουτσάκη, καθώς είναι το πρώτο που περνάει μετά τον χωρισμό της από τον δέκα χρόνια σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα, που δεν παύουν να αποτελούν προτεραιότητα ούτε στιγμή.

Την καλοκαιρινή περίοδο, λοιπόν, η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε μια παύση από όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις προκειμένου να ξεκουραστεί, να μαζέψει δυνάμεις και φυσικά να ζήσει στιγμές ξεγνοιασιάς μαζί με τα παιδιά της. Οι τρεις τους έχουν επισκεφτεί διάφορους προορισμούς μέχρι τώρα και έχουν χαρεί τις διακοπές τους.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έτσι σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες και βίντεο είτε μαζί με τα παιδιά της είτε μόνη είτε μαζί με άλλα αγαπημένα πρόσωπα.

Αυτή τη φορά, η ηθοποιός θέλησε να συστήσει σε όσους την ακολουθούν τον μπαμπά της, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία! Μπαμπάς και κόρη έβγαλαν δύο σέλφι, με την Κατερίνα Παπουτσάκη να τις ανεβάζει στο Instagram. Οι δυο τους συνδέονται από μια υπέροχη σχέση και είναι πολύ δεμένοι.

Κατερίνα

Διαβάστε περισσότερα στο Faysbook.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!