Το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή «Super Κατερίνα» μέσα από ένα βίντεο, έδειξε τις εικόνες από τον σπασμένο μνήμα του Κώστα Βουτσά.

Το αναπάντεχο συμβάν έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες, καθώς άγνωστοι έσπασαν τον τάφο του αγαπημένου ηθοποιού, ενώ η πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Εύη Καραγιάννη, δήλωσε σοκαρισμένη στην εκπομπή.

«Είμαι ειλικρινά σοκαρισμένη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό και πώς έγινε. Άμεσα θα επικοινωνήσω με το Κοιμητήριο Αθηνών για να πάρω πληροφορίες. Βρίσκομαι στην Καβάλα, είχε καιρό να πάω στο μνήμα. Σε λίγες ημέρες θα βρεθώ εκεί για το μνημόσυνό του, όπου μνημόσυνο κάνω και εδώ στην Καβάλα κάθε χρόνο. Πρέπει να μάθουμε οπωσδήποτε τι έχει συμβεί», είπε αρχικά η Εύη Καραγιάννη.

Και συνέχισε: «Το τρομερό είναι ότι εχθές το βράδυ τον έβλεπα στο όνειρό μου και πάντοτε μου δίνει μηνύματα. Τον βλέπω πάρα πολύ συχνά και μου δίνει μηνύματα. Εχθές το βράδυ τον έβλεπα και σήμερα ακούω και μαθαίνω αυτό το πράγμα. Είναι βεβήλωση μεγάλη».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Χρύσλας Γεωργακοπούλου, στον διπλανό τάφο, έγινε εκταφή και προκλήθηκαν οι εν λόγω καταστροφές και στον τάφο του Κώστα Βουτσά.

Διαβάστε επίσης:

Τατιάνα Μπλάτνικ: Αγνοείται ο πατριός της στο Μαλιμπού

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!