Ο Μάριος Καπότσης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Μega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Σαριγιάννη όπου μίλησε για τον γάμο του με την Κόνι Μεταξά, το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί, καθώς και τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται η σύζυγος του στα social media.

«Μετά τον γάμο δεν έχει αλλάξει τίποτα στη σχέση μας με την Κόνι. Είναι σαν να μην παντρευτήκαμε. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο νομίζω ότι, αυτή είναι η φυσική εξέλιξη, να παντρεύεσαι και να κάνεις ενδεχομένως ένα παιδί, στο μέλλον. Σίγουρα όταν θα νιώσουμε έτοιμοι η Κωνσταντίνα κι εγώ, ελπίζω ότι θα προχωρήσουμε και θα είμαστε από τους τυχερούς και θα κάνουμε ένα παιδάκι. Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς, κοντεύω τα 33. Στο προσεχές μέλλον πιστεύω θα έρθει και το παιδί» ανέφερε ο Μάριος Καπότσης.

Όσα δήλωσε για τα social media:

«Τα social media είναι ένα μέρος που ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει. Θα πάρει κιλά, θα χάσεις κιλά. Αυτά που λένε στην Κόνι πιστεύω είναι φυσιολογικά γιατί είναι στη δημοσιότητα. Πρέπει να το διαχειρίζεσαι. Η Κωνσταντίνα νομίζω το κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Είναι πάρα πολύ αληθινή και δεν κρύβεται. Καμιά φορά αυτό της στοιχίζει, τα λέει όπως θα τα έλεγε σε μια παρέα.

Η Κόνι μέσα στο σπίτι είναι πολύ δραστήρια. Κάνει για σπίτι, που λένε. Τη βοηθάω κι εγώ. Έχει αρχές από την οικογένειά της που ταιριάζουν στις δικές μου. Με τον Λευτέρη Πανταζή έχω μια πολύ ιδιαίτερη σχέση, είναι πεθερός, μπαμπάς, φίλος…» είπε σε άλλο σημείο.

Τέλος, ο Μάριος Καπότσης αποκάλυψε: «Πέρυσι το καλοκαίρι υπήρξε ένα σενάριο να κάνουμε μια ταξιδιωτική εκπομπή αλλά δε προχώρησε». 

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Μπακοδήμου: “Φυσικά και έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να γίνω γιαγιά. Μου αρέσει”

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!