Η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε καλεσμένη της Τζένης Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ και μίλησε -μεταξύ άλλων- για τους γιούς της, οι οποίοι σήμερα είναι 22 και 23 ετών.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα χρόνια που τα παιδιά της ήταν ακόμη πολύ μικρά και εκείνη δούλευε στην τηλεόραση, τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η μητρότητα, αλλά και στο πώς αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να γίνει γιαγιά.

Η Μαρία Μπακοδήμου μιλάει για τους γιου της

«Οι γιοι μου είναι άντρες. Είναι 23 και σχεδόν 22 ετών. Φυσικά και έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να γίνω γιαγιά. Μου αρέσει. Απλά δε θα ήθελα να γίνουν γονείς πολύ νέοι. Να έχουν χορτάσει τη ζωή τους. Να έχουν γεμίσει από εμπειρίες. Το να γίνεις γονιός είναι μια προϋπόθεση που σημαίνει ότι αφοσιώνεσαι σε κάτι και αφήνεις πίσω πολλά πράγματα», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου στη Τζένη Θεωνά.

Και συνέχισε: «Πολλές φορές προσπαθώ να θυμηθώ πως ήταν τα βράδια που τα παιδιά είχαν κολικούς και την επόμενη μέρα είχα πρωινό και έπρεπε να ξυπνήσω, είτε να τους δώσω να φάνε, είτε με τους πόνους των δοντιών. Θυμάμαι όμως, ότι κάθε φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο, νόμιζα ότι δε θα τελειώσει ποτέ και θα ζω μια κατάσταση πίεσης. Έπρεπε να ανταποκρίνομαι ανά πάσα στιγμή».

«Όλα όμως περάσανε. Όλα πήραν έναν ωραίο δρόμο. Δεν υπήρχε περίοδος που δε δούλευα και να ήμουν μόνο με τα παιδιά. Αυτό συνέβαινε μόνο τα καλοκαίρια, που τα καλοκαίρια παλιότερα στην τηλεόραση ήταν πιο μεγάλα. Τα χαιρόμουν πάρα πολύ! Μου άρεσε πολύ να πηγαίνω κάπου μόνη μου με τα παιδιά.

Τα παιδιά μου με βοήθησαν πάρα πολύ στο να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Και πιστεύω πάντα ότι, τα παιδιά βγάζουν αυτό που έχουν πάρει από τον γονιό, οι γονείς τα επηρεάζουν πολύ», κατέληξε η Μαρία Μπακοδήμου.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Μοθωναίος: πως μετέτρεψε τη σεξουαλική του κακοποίηση σε προσφορά και δράση

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet