Μια καλή διαφήμιση ενός μέρους αυτού του πλανήτη γίνεται, στη σύγχρονη εποχή, από τους influencers. Και όταν μιλάμε για influencer τέτοιου βεληνεκούς, όπως η Chiara Ferragni, τότε αυτόματα όλα φαντάζουν τόσο ειδυλλιακά και ιδανικά και αξιοζήλευτα και ούτω καθεξής. Όπως συνέβη με την Ύδρα, το ελληνικό νησί που απολαμβάνει τις διακοπές της τις τελευταίες ημέρες η Ιταλίδα.

Η Αρχόντισσα του Αργοσαρωνικού, όπως την ξέρουν οι περισσότεροι, είναι αναμφίβολα ένα γραφικό νησί, πλούσιο σε αρχιτεκτονική, αλλά η εικόνα που παρουσιάζει η Chiara Ferragni στο Instagram απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Είναι το γνωστό Instagram VS reality.

Ας ξεκινήσουμε πρώτα απ’ όλα με το γεγονός των γαϊδουριών. Στο νησί αυτοκίνητο ή μηχανάκι δεν επιτρέπονται, επομένως συνηθίζεται μέχρι και σήμερα, να φορτώνονται τα γαϊδούρια είτε από αποσκευές είτε με τους επισκέπτες και τους ντόπιους, για τη μετακίνηση. Τα φορτώνουν μέχρι και ψυγεία στην πλάτη. Πριν κάτι μήνες έγινε ένας ντόρος σχετικά με τα δικαιώματα των γαϊδουριών από τους φιλόζωους, παρθήκαν κάποια μετράς -όπως για παράδειγμα να τα βάζουν κάτω από ομπρέλες τον Αύγουστο- αλλά ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα.

Διάβασε την συνέχεια στο Nitro.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet