Ο Roberto Cavalli άφησε την τελευταία του πνοή στην γενέτειρα του, τη Φλωρεντία σε ηλικία 83 ετών, όπως ανακοίνωσαν οι συγγενείς του.

Στην είδηση του θανάτου του διάσημου Ιταλού σχεδιαστή, η οποία δημοσιεύτηκε στο WWD, αναφερόταν ότι: «Έζησε μία ζωή γεμάτη αγάπη. Με μεγάλη μας λύπη σας ανακοινώνουμε πως σήμερα είπαμε το μεγάλο αντίο στον ιδρυτή μας, Roberto Cavalli. Aπό το ταπεινό ξεκίνημά του στη Φλωρεντία μέχρι και σήμερα, ο Roberto πέτυχε να ξεχωρίσει και να κάνει το έργο του γνωστό και αγαπητό σε όλο τον κόσμο. Πίστευε ότι όλοι κρύβουμε έναν καλλιτέχνη μέσα μας και πρέπει να τον ανακαλύψουμε. Ο μύθος του θα παραμείνει για πάντα ζωντανός μέσα από το έργο του, τη δημιουργικότητά του και την οικογένεια που δημιούργησε»

Με τη σειρά του ο Fausto Puglisi, Creative Director στο Roberto Cavalli από τον Οκτώβριο του 2020 έγραψε: «Αγαπητέ Roberto, μπορεί να μην είσαι πια εδώ μαζί μας, αλλά ξέρω ότι θα νιώθω το πνεύμα σου πάντα μαζί μου. Είναι η μεγαλύτερη τιμή της καριέρας μου να εργάζομαι για την κληρονομιά σου και να δημιουργώ για τον Οίκο που ίδρυσες με τέτοιο όραμα και στυλ. Αναπαύσου εν ειρήνη, θα λείψεις και σε αγαπούν τόσοι πολλοί που το όνομά σου θα συνεχίσει, φάρος έμπνευσης για άλλους, και ειδικά για μένα».

Διαβάστε επίσης:

Πυξ Λαξ: «Ήμασταν πάρα πολλές ώρες μαζί, περισσότερο από τις γυναίκες μας και τις κοπέλες μας, υπήρξε ένας φοβερός κορεσμός»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!