Η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής «Μεγάλη Εικόνα» και ένα απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε στη Νίκη Λυμπεράκη προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για τη θέση της σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις, με την ίδια να απαντάει πως είναι θετική, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει κάποια μεγάλη αλλαγή.

Η Σμαράγδα Καρύδη για τις αισθητικές επεμβάσεις

«Φοβόμουν πολύ να εκτεθώ και να εκθέσω το οτιδήποτε μέσα μου. Μόλις ένιωσα οικειότητα αυτό άλλαζε. Πιο πολύ ως φασαρία με θυμούνται», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει κάθε αισθητικές επεμβάσεις, η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε με ειλικρίνεια: «Φτιάχνομαι, κάνω ψιλοπράγματα, δεν έχω κάνει κάτι μεγάλο. Λίφτινγκ θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω κάποια στιγμή, όταν χρειαστεί. Μπορεί και τώρα, να πάω να τα τραβήξω όλα.

Βέβαια, δεν θα βγω να το ανακοινώσω δημόσια, ούτε θεωρώ ότι μια γυναίκα και ένας άνδρας που κάνει λίφτινγκ πρέπει να το πει δημόσια, γιατί προφανώς το κάνει γιατί κάτι θέλει να κρύψει ή να φτιάξει».

Και κατέληξε: «Δεν είναι υποχρεωμένος να το πει σήμερα. Γενικά, νομίζω πως όταν λες κάτι πρέπει να έχει μια χρησιμότητα».

Διαβάστε επίσης:

Εριέττα Κούρκουλου: «Οι δύο Νικόλαοι της ζωής μου πάντα πρωταγωνιστές και πάντα δάσκαλοι»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!