Ο Στέφανος Κασσελάκης σήμερα το πρωί έδωσε συνέντευξη στον Γιώργο Παπαδάκη και στη Μαρία Αναστασοπούλου ενώ λίγο αργότερα εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» αιφνιδιάζοντας τον Γιώργο Λιάγκα.

Να θυμίσουμε ότι πριν μερικές μέρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε βρεθεί ξανά απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα όπου έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Σήμερα πάντως, λίγο πριν την είσοδο του Στέφανου Κασσελάκη στο Κέντρο Πυροβολικού στη Θήβα, όπου και θα εκτίσει τη στρατιωτική θητεία του, οι δύο άντρες βρέθηκαν ξανά μαζί ανταλλάσσοντας μια στιχομυθία με αρκετές δόσεις χιούμορ.

Στέφανος Κασσελάκης και Γιώργος Λιάγκας

«Τόση τηλεθέαση έχεις και δεν έχεις καταφέρει να πουλήσεις ένα αυτοκίνητο;» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά: «Είδες ότι έχω ανθρώπους παντού που σε παρακολουθούνε και μου έστειλαν φωτογραφίες;».

«Έχεις κάτι κοινό με τον Μητσοτάκη» αποκρίθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε σε γέλια.

Ο παρουσιαστής παρατήρησε τις κάλτσες που φορούσε ο Στέφανος Κασσελάκης και είπε: «Από τα αστακοκάραβα πήγαμε στις αστακοκάλτσες. Νομίζω έχεις έρθει για να τρολάρεις το πολιτικό σύστημα».

«Έχω ακούσει ότι μεταχειρίζεσαι τους εργαζόμενους σαν να είστε σε στρατόπεδο» αποκρίθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Πιο δημοκράτης από εμένα δεν υπάρχει. Είμαι αριστερός. Κεντροαριστερός, όχι ΣΥΡΙΖΑ» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας και προβλήθηκε ένα στιγμιότυπο με τον Τζορτ Κλούνεϊ που ενσάρκωσε τον οδηγό αστακο-κάραβου στην ταινία «Η τέλεια καταιγίδα».

«Ποιος είναι πιο ωραίος; Εσύ ή ο Τζορτζ Κλούνεϊ;» ρώτησε ο παρουσιαστής, με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά: «Είμαι αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δεν μπορείς να έχεις λίγο σεβασμό;».

Διαβάστε επίσης:
Ιωάννα Τούνη: Αυτό είναι το νέο της επιχειρηματικό βήμα

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet