Έπειτα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ και η Τατιάνα Μπλάτνικ αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση της οικογένειας. Τον τελευταίο καιρό η Τατιάνα Μπλάτνικ εμφανιζόταν συνεχώς μόνη της, γεγονός που είχε δημιουργήσει ερωτηματικά σχετικά με τις σχέσεις του ζευγαριού.

Η ανακοίνωση του διαζυγίου

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας» επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση για το διαζύγιο του ζευγαριού που εκδόθηκε από το Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος.

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Μπόμπα: Με την φωτογράφισή της απενοχοποιεί το γυμνό και δεν φοβάται να τα βάλει με τις προκαταλήψεις

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!