Η Adele επιστρέφει στα «πανεπιστημιακά έδρανα» για να πάρει το πτυχίο της αφήνοντας πίσω για λίγο τις μεγάλες αρένες και τις συναυλίες. Λίγο μετά την κυκλοφορία του βίντεο κλιπ της για το «I Drink Wine» η ίδια εξέφρασε την επιθυμία της να πάει στο πανεπιστήμιο και να πάρει πτυχίο στην Αγγλική Φιλολογία.

Σε ένα Q&A που έκανε στο Instagram η Βρετανίδα καλλιτέχνης είπε: «Μετά το Βέγκας θέλω πολύ να πάρω πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας. Αν δεν τα είχα καταφέρει στο τραγούδι μου, νομίζω ότι θα ήμουν σίγουρα καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας. Σίγουρα νιώθω ότι χρησιμοποιώ το πάθος που έχω για την αγγλική λογοτεχνία σε αυτό που κάνω. Αλλά παρόλο που δεν θα έπιανα δουλειά από το πτυχίο μου, θα ήθελα να είχα πάει στο πανεπιστήμιο και να αποκτήσω αυτή την εμπειρία».

Στη συνέχεια διευκρίνισε πως δεν θα παραστεί στις πανεπιστημιακές αίθουσες αλλά θα κάνει τα μαθήματα διαδικτυακά: «Δεν θα πάω σε πανεπιστήμιο, θα το κάνω διαδικτυακά με δάσκαλο, αλλά αυτό είναι το πλάνο για το 2025. Είναι μόνο για να αποκτήσω τα προσόντα».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet