Η Άμπερ Χερντ έχασε τη δίκη με τον Τζόνι Ντέπ, καθώς, το δικαστήριο αθώωσε πανηγυρικά τον Τζόνι Ντεπ.

Αυτή η απόφαση κόστισε στην Άμπερ Χερντ τόσο στην τσέπη όσο και στην ψυχολογία της.

Η αδελφή της Άμπερ Χερντ, Γουίτνεϊ Χερντ έκανε μια δήλωση σχετικά με τη δίκη, ενημερώνοντας την αδερφή της ότι «θα είναι πάντα περήφανη» για εκείνη, παρά το γεγονός ότι το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ του ηθοποιού την περασμένη εβδομάδα.

Άμπερ Χερντ

«Εξακολουθώ να είμαι δίπλα σου, αδερφή. Χθες, σήμερα και αύριο θα είμαι πάντα περήφανη για σένα που υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου, που κατέθεσες τόσο εδώ στη Βιρτζίνια όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο και που είσαι η φωνή τόσων πολλών που δεν μπορούν να μιλήσουν για τα πράγματα που συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες» δήλωσε και συνέχισε:

«Ξέραμε ότι θα ήταν μια δύσκολη μάχη και ότι τα έγγραφα ήταν εναντίον μας. Αλλά στάθηκες όρθια και μίλησες. Είναι μεγάλη μου τιμή να μιλώ για σένα και θα το έκανα ένα εκατομμύριο φορές επειδή ξέρω τι είδα και επειδή η αλήθεια είναι για πάντα με το μέρος σου».

Σε άλλο σημείο της ανάρτησής της η Γουίτνεϊ Χερντ υπογράμμισε: «Λυπάμαι πολύ που (η αλήθεια) δεν αντικατοπτρίστηκε στην απόφαση που πήρε η επιτροπή, αλλά ποτέ δεν θα σε εγκαταλείψω εσένα, όπως και κανένας που είναι δίπλα σου. Για πάντα δίπλα σου…».

Η δήλωση αυτή έρχεται λιγότερο από μια εβδομάδα μετά αφότου η επιτροπή αθώωσε τον Τζόνι Ντεπ και αποφάσισε ότι θα λάβει15 εκατομμύρια δολάρια, αφού θεωρήθηκε ότι η Άμπερ Χερντ δυσφήμησε τον πρώην σύζυγό της στο άρθρο της το 2018 για την Washington Post.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet