Η Amber Heart δεν το βάζει κάτω στη δικαστική της διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Johnny Depp. Μάλιστα κατέθεσε έφεση 68 σελίδων κατά της ετυμηγορίας του δικαστηρίου για συκοφαντική δυσφήμιση. Υπενθυμίζουμε πως η απόφαση του δικαστηρίου χαρακτήρισε «ψευδείς όλους τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ».

Η 36χρονη Heart βρέθηκε στο δικαστήριο της Βιρτζίνια όπου ζήτησε ανατροπή της απόφασης η οποία υποχρεώνει τη Heart να αποζημιώσει τον Depp με $15.000.000 ενώ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Depp, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.

Στα έγγραφα που κατέθεσαν οι δικηγόροι της αναφέρουν πως «οι ένορκοι κακώς εμποδίστηκαν από την έδρα να εξετάσουν αρκετές περιπτώσεις, στις οποίες το “θύμα” ανέφερε την κακοποίησή του από τον Johnny Depp σε έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας»

Είναι γεγονός πως ο καθένας έχει δικαίωμα στο να ασκήσει έφεση εάν θεωρεί πως αδικήθηκε. Είναι επίσης γεγονός πως όλα τα media ήταν ξεκάθαρα με το μέρος του Depp παρουσιάζοντας μια τερατώδη εικόνα της Amber. Επιπλέον, τη δίκη την παρακολούθησε όλος ο πλανήτης έχοντας πρόσβαση σε πολύ λεπτές πληροφορίες που αφορούσαν στη ζωή και τα «άπλυτα» του ζευγαριού.

Όπως αναφέρουν οι δικηγόροι της στα έγγραφα που κατέθεσαν «Αν δεν ανατραπεί η απόφαση, αυτό δημιουργεί γενικότερο πρόβλημα για τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας στο να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους για κακοποίηση και πιθανότατα, θα τα αποτρέψει από το να εμφανιστούν σε ένα δικαστήριο». Φυσικά, το θύμα μπορεί να είναι γυναίκα (που είναι συνήθως) αλλά μπορεί να είναι και άντρας- όπως ισχύει και σε αυτή την περίπτωση.

Και εν πάση περιπτώσει και οι δύο είναι θύματα καθώς δεν είναι και η ιδανική κατάσταση να βλέπεις τον σύζυγό σου λιπόθυμο ανάμεσα σε ποτά, κοκαΐνη και μαριχουάνα. Τους τελευταίους μήνες το κλίμα απέναντι στην Amber Heart έχει αρχίσει να αλλάζει με γυναικείες οργανώσεις να τάσσονται στο πλευρό της υποστηρίζοντας πως έπεσε πάνω της ένα κύμα μίσους. Φυσικά η νομική ομάδα της αλλά και η ίδια δεν μπορούσαν να μην το εκμεταλλευτούν αυτό.

Το να εκμεταλλεύεσαι ένα κίνημα που έδωσε σε όλον τον πλανήτη φωνή να μιλήσει για την κακοποίησή είναι ένα άλλο ένα step down στην ηθική σου κλίμακα. Το #metoo δεν έχει φύλο και αφορά όλους τους ανθρώπους που έχουν κακοποιηθεί από τον σύντροφό τους. Επιπλέον τα δικαστήρια δεν βγάζουν αποφάσεις σύμφωνα με αυτά που τους ορίζει το Instagram, δουλεύουν με αποδείξεις. Όσο κι αν προσπαθεί να μας πείσει η κυριά Heart αποδεδειγμένα κακοποίησε σωματικά και ψυχολογικά τον Johnny Depp.

Το ότι μπορεί η κοινή γνώμη να «μαλάκωσε» απέναντί της δε σημαίνει ότι πρέπει να βγάλει τη σημαία του #metoo και να λέει πως είναι το θύμα. Η δίκη τελείωσε. Ο Depp προσφέρεται σύμφωνα με τους δικηγόρους του να της χαρίσει τα $10.000.000 καθώς αυτό που τον ενδιέφερε ήταν να αποκαταστήσει τη φήμη του και όχι τα χρήματα. Take your win και φύγε Amber!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet