Την Κυριακή 10/7/2022 πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του «X-Factor», και νικήτρια αναδείχθηκε η Κατερίνα Λαζαρίδου. Η νεαρή ερμηνεύτρια από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, ήταν εκείνη που κέρδισε τα 150.000 ευρώ και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records. Ωστόσο, μετά το τέλος του show οι συντελεστές έκαναν πάρτι και ο Ανδρέας Γεωργίου χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτήθηκε.

Ο παρουσιαστής του «X-Factor» χόρεψε το τραγoύδι «Αθήνα μου», του Κωνσταντίνου Αrργυρού, ο οποίος μάλιστα τραγούδησε ζωντανά στον μεγάλο τελικό. Οι συνεργάτες του Ανδρέα Γεωργίου ενθουσιάστηκαν από τις χορευτικές του ικανότητες και εκείνος τους χάρισε μια μοναδική στιγμή.

Ανδρέας Γεωργίου

O χορός του ήταν εντυπωσιακός και απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι εκτός από το ταλέντο του στη σκηνοθεσία αλλά και στην παρουσίαση, έχει ακόμα ένα ταλέντο. Άλλωστε, το είχαμε δει και στο stage του «X-Factor» να παρουσιάζει χορογραφίες.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έδειχνε να το απολαμβάνει, ενώ οι συνεργάτες του έδειχναν επίσης να χαίρονται μαζί του. Με άνεση, λοιπόν, αλλά και στιλ χόρεψε και εντυπωσίασε.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!