Τα 7α γενέθλιά της έχει σήμερα η κόρη του Αντώνη Κανάκη, η Ευγενία και ο γνωστός παρουσιαστής στην έναρξη της εκπομπής του «Ράδιο Αρβύλα» θυμήθηκε την ημέρα της γέννησής της και της ευχήθηκε δημόσια.

Ο Αντώνης Κανάκης, λοιπόν, αφιέρωσε λίγα λεπτά από τη ροή της εκπομπής για να στείλει τις ευχές του στην κόρη του, η οποία τον παρακολουθούσε από το σπίτι. Ο παρουσιαστής «έλιωσε» μιλώντας για το κοριτσάκι του!

Ο Αντώνης Κανάκης ευχήθηκε on air στην κόρη της για τα γενέθλιά της

«Θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσουμε με κάτι προσωπικό γιατί σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια καθόμουν σε αυτήν εδώ την καρέκλα, φορούσα ένα ροζ πουκάμισο, είχα ένα χαμόγελο το οποίο πρέπει να είχε περάσει τα αυτιά μου και αν έχει φτάσει εδώ πίσω, σαν χάχας και έπαιζα κάθε τρεις και λίγο αυτό εδώ το τραγούδι.

Γιατί σαν σήμερα, πριν από επτά χρόνια, γεννήθηκε το κοριτσάκι μου που αυτή τη στιγμή είναι στο σπίτι και παρακολουθεί και θέλω να της ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου χρόνια πολλά! Σ’ αγαπάω κοριτσάρα μου! Σε λατρεύω ως εκεί που δεν υπάρχει. Ξέρεις εσύ…

Το πιο καλό, το πιο έξυπνο, το όμορφο κορίτσι! Εντάξει, σταματάω… Σταματάω… Χρόνια πολλά, Ευγενία μου! Σε λατρεύω! Είναι και ο άλλος μούργος, ο Τζονάρας, τώρα εκεί κάπου και βλέπει», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!