Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1 όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επιτυχία που σημειώνει η εκπομπή που παρουσιάζει «Cash or Trash», τη μάχη της με τα κιλά, αλλά και το πόσο δύσκολα θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα μετά την απώλεια του συζύγου της.

«Ήμουν σίγουρη για την εκπομπή, θα μας βλέπετε για πολλά χρόνια ακόμα. Δεν ασχολούμαι με τα νούμερα τηλεθέασης. Από τον σφυγμό του κόσμου αντιλαμβάνομαι ότι η εκπομπή πάει πάρα πολύ καλά», είπε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

«Δεν πρέπει να λένε σχόλια για τα άτομα με παραπάνω κιλά. Όλοι έχουμε ψυχή. Εγώ είμαι μια παχουλή και ώριμη γυναίκα, όλοι έχουμε ψυχή και οι αδύνατοι και αυτοί με τα παραπάνω κιλά. Όλο το παλεύω με τα κιλά μου. Ήμουν Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους και δεν μπορούσα να αντισταθώ να μη φάω τα γλυκά μου. Είπα “Δέσποινα, τι έγκλημα κάνεις; Θα σε βλέπουν στην τηλεόραση και θα λένε μια παχουλή κυρία”. Η προσωπικότητα του ανθρώπου δεν μετριέται με τα κιλά, την εκπέμπεις», ανέφερε στη συνέχεια η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια.

Κλείνοντας, η Δέσποινα Μοιραράκη εξομολογήθηκε: «Πιστεύω ακόμα στον Άγιο Βασίλη. Θα του ζητούσα να μου φέρει το πραγματικό χαμόγελο στη ζωή μου.  Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και πονάω, είναι πολύ δύσκολο για μένα».

Διαβάστε επίσης:

Η Angelina Jolie ακυρώνει το Χόλιγουντ σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!