Η Dolly Parton ανήκει στο Rock and Roll Hall of Fame από το βράδυ του Σαββάτου ολοκληρώνοντας μία περιπετειώδη πορεία, καθώς αρχικά προσπάθησε να αποσυρθεί, αλλά τελικά μας έκανε την χάρηκαι συμφώνησε με την τιμητική διάκριση.

Την τραγουδίστρια της κάντρι, ηθοποιό και συγγραφέα προλόγισε η επίσης γνωστή τραγουδίστρια Pink. Η Dolly Parton με μία συγκινητική ομιλία υπενθύμισε γιατί «είναι ροκ στην καρδιά». «Είμαι ροκ σταρ τώρα!» ανέφερε, σύμφωνα με το Rolling Stone.

Η δήλωση της Dolly Parton

«Είναι μια πολύ ξεχωριστή βραδιά για μένα» συνέχισε. «Είμαι σίγουρη ότι πολλοί από εσάς γνωρίζατε ότι, όταν είπαν ότι θα με έκαναν δεκτή στο Rock and Roll Hall of Fame, δεν ένιωσα ότι είχα κάνει αρκετά για να το αξίζω. Και δεν κατάλαβα εκείνη τη στιγμή ότι πρόκειται για κάτι περισσότερο από αυτό. Αλλά νιώθω τόσο μεγάλη τιμή και περήφανη που βρίσκομαι εδώ απόψε».

Μία εκ των πιο σημαντικών στιγμών της βραδιάς ήταν όταν η Pink με τη Μπράντι Καρλάιλ ερμήνευσαν την κλασική επιτυχία της Dolly Parton «Coat of Many Colors».

Τι είχε προηγηθεί

Τον περασμένο Μάρτιο, η Dolly Parton αφαίρεσε η ίδια την υποψηφιότητά της από τη λίστα για το «Rock and Roll Hall of Fame». Συγκεκριμένα προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση: «Αν και είμαι εξαιρετικά κολακευμένη και ευγνώμων που προτάθηκα για το Rock & Roll Hall of Fame, δεν πιστεύω ότι έχω κερδίσει αυτό το δικαίωμα. Πραγματικά δεν θέλω να χωριστούν οι ψήφοι εξαιτίας μου, oπότε υποκλίνομαι με σεβασμό. Ελπίζω ότι το Rock & Roll Hall of Fame θα καταλάβει και θα με ξαναβάλει κάποια στιγμή στο μέλλον, αν φυσικά το αξίζω».

Το «Rock and Roll Hall of Fame» (Η Αίθουσα της Δόξας της ροκ εν ρολ), θεσμοθετήθηκε στο Κλίβελαντ το 1983 και είναι ένας τίτλος τιμής για τους καλλιτέχνες του ροκ εν ρολ. Απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι κάποιος υποψήφιος, είναι ο καλλιτέχνης να έχει κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο, τουλάχιστον 25 χρόνια πριν.

Διαβάστε επίσης:

Leonardo DiCaprio: Τι είναι αυτό που ζητάει από τους 62 εκατομμύρια ακολούθους του

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!