Η Δούκισσα Νομικού μέσα από ένα throwback στο instagram της, θέλησε να μιλήσει για το διαφορετικό χρώμα που έχουν τα μάτια της.

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί τα έχουν δει, αλλά λίγοι είναι εκείνοι που έχουν καταλάβει τη διαφορά στο χρώμα, αφού οι φωτογραφίες της στα περιοδικά ήταν επεξεργασμένες με photoshop και αυτό για να μην φαίνεται αυτή η διαφορά. Βέβαια, μεγαλώνοντας, όπως, αποκάλυψε η Δούκισσα Νομικού μέσα από το instagram της, αυτό ήταν κάτι που δεν της άρεσε, αφού συνειδητοποίησε πώς αυτό είναι κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους.

Βέβαια, όταν ήταν αρκετά μικρή, η διαφορά στο χρώμα των ματιών της φαινόταν ποιο έντονα.

«Επειδή διαβάζω τα σχόλιά σας και οι περισσότεροι με ρωτάτε για τα μάτια μου, ναι έχουν διαφορετικό χρώμα το ένα είναι πράσινο, το άλλο μπλε… μικρή φαινόταν πολύ πιο έντονα τώρα όχι τόσο. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στη μόδα οι φωτογράφοι έκαναν photoshop για να είναι το ίδιο χρώμα δεν ξέρω γιατί το θεωρούσαν μάλλον “ελάττωμα”; Kάποια στιγμή τους είπα να σταματήσουν να το αλλάζουν. Πάντως άργησα να συνειδητοποιήσω ότι μας κάνει να διαφέρουμε είναι το πλεονέκτημα μας το να είμαστε μοναδικοί είναι η δύναμή μας μην προσπαθείς να κρύψεις ότι σε κάνει ξεχωριστό ανάδειξε το μην προσπαθείς να γίνεις όπως όλοι» έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram για να μιλήσει γι’ αυτή την διαφορετικότητά της.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet