Καλεσμένη στο Πρωινό μας βρέθηκε η Έλενα Ασημακοπούλου και έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά. 

Η ηθοποιός, μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιο της από τον Μπρούνο Τσιρίλο, για την ανάγκη της να το μοιραστεί με τον κόσμο καθώς και για την αντίδραση της κόρης της στα νέα του χωρισμού.

“Είμαι πολύ ενεργή στα social. Είμαι ειλικρινής και θέλω να μοιράζομαι την καθημερινότητά μου, τα προβλήματά μου, τα άγχη μου, τη χαρά μου, το παιδί μου όταν κάνουμε πράγματα μαζί, οπότε θεώρησα ότι το να παραμείνω ειλικρινής ήταν το πιο σωστό πράγμα που έπρεπε να κάνω. Απλά εκείνη την περίοδο ένιωσα έτοιμη να το ανακοινώσω”. Σε ερώτηση της Φαίης Σκορδά πως το βιώνει απάντησε: “Το πρώτο διάστημα αισθανόμουν αρκετά μόνη. Ο χωρισμός δε συνέβη όταν το ανακοίνωσα. Αισθάνομαι ελεύθερη γυναίκα πλέον. Δεν έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μου. Αισθάνομαι πιο άνετη να επανέλθω επαγγελματικά. Κάνω πράγματα που τα σκεφτόμουν και έλεγα άστο τώρα, οπότε πήγαινα πίσω στα θέλω μου. Τώρα είμαι πολύ καλά. Είμαι λίγο μαζεμένη, αλλά είμαι καλά! Νομίζω ότι οι γυναίκες θέλουμε χρόνο να επανέλθουμε από τέτοιες καταστάσεις” εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Συνέχισε αναφερόμενη στο παιδί της: “Η κόρη μου βρίσκεται στην προ-εφηβεία, είναι μια πολύ ευαίσθητη ηλικία. Η Μαρία ήταν ενημερωμένη από την αρχή που πάρθηκε η απόφαση. Είναι πολύ ώριμο παιδί. Κάνουμε απίστευτες συζητήσεις. Θα τη γνωρίσεις κάποια στιγμή και θα καταλάβεις. Πολλές φορές που εγώ δεν είμαι καλά ψυχολογικά, εκείνη θα έρθει και θα με ανεβάσει. Με καταλαβαίνει, είμαι η μαμά της. Και εγώ το ίδιο θα έκανα και κάνω για εκείνη. Δεν είχα να διαχειριστώ κάποια άσχημη αντίδραση γιατί και ο δύο είμασταν πολύ ώριμοι! Ο Μπρούνο είναι πολύ καλός μπαμπάς. Το από εδώ και πέρα είναι πιο δύσκολο, στην καθημερινότητα περισσότερο”.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!