Το απόγευμα της Κυριακής οι φήμες για εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα έλαβαν τέλος απλώς γιατί έγιναν πραγματικότητα. Η τραγουδίστρια «ανακοίνωσε» ότι περιμένει το πρώτο της παιδί ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες στο Instagram και γράφοντας στο caption: «+1».

Σε αυτές η Ελένη Φουρέιρα και ο ποδοσφαιριστής είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Εκείνη φοράει ένα μαύρο πουκάμισο που έχει σηκώσει και αφήνει εκτεθειμένη τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Λίγες ώρες μετά ο ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν έχει κάνει ποτέ κανένα post με την Ελένη Φουρέιρα ανάρτησε με τη σειρά του μια φωτογραφία με την τραγουδίστρια αγκαλιά μπροστά στη θάλασσα όπου φαίνεται ξεκάθαρα η φουσκωμένη κοιλιά της τραγουδίστριας γράφοντας επίσης στη λεζάντα: «+1».

Το ζευγάρι αν και είναι χρόνια μαζί διατηρούν χαμηλούς τόνους, κρατώντας την προσωπική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε 6 χρόνια πριν από κοινούς φίλους στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε η Ελένη Φουρέιρα. Παρόλο που ο ποδοσφαιριστής έφυγε από τον Ολυμπιακό που αγωνιζόταν με προορισμό τη Σαουδική Αραβία, η απόσταση δεν μπήκε εμπόδιο στη σχέση τους. Και παρά τις δυσκολίες, και έναν μικρό χωρισμό συνειδητοποίησαν ότι θέλουν να είναι μαζί!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet