Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο, διότι η μεγαλύτερη από τις δύο κόρες που έχουν αποκτήσει μαζί, η Λάουρα Λάτσιου, έχει σήμερα 9 Φεβρουαρίου τα γενέθλιά της.

Τους τελευταίους μήνες, η Λάουρα Λάτσιου έχει μετακομίσει από την Αθήνα στο Λονδίνο, εκεί όπου βρίσκεται το Πανεπιστήμιο που σπουδάζει. Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να μην έχει αναφερθεί πολλές φορές δημόσια σε αυτό, όμως έχει επισκεφτεί την κόρη της και έχουν περάσει μαζί ξέγνοιαστες στιγμές στους κοσμοπολίτικους δρόμους της δημοφιλούς πρωτεύουσας.

Η Λάουρα Λάτσιου αν και έχει ενηλικιωθεί – σήμερα συμπληρώνει 19 χρόνια ζωής – έχει ανακοινώσει στα Μέσα, μέσω της μητέρας της, πως δεν επιθυμεί το πρόσωπό της να εκτίθεται στη δημοσιότητα, καθώς θέλει να απέχει από τα φώτα και να κρατάει πολύ χαμηλό προφίλ.

Με αφορμή, λοιπόν, τα γενέθλιά της, η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε και δημόσια στην κορούλα της, ανεβάζοντας στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από το παρελθόν, όταν η Λάουρα Λάτσιου ήταν παιδάκι και δεν έφευγε από την αγκαλιά της μητέρας της.

«Χρόνια πολλά Λάουρα, παιδί μου», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet