Πέντε χρόνια συμπληρώθηκαν χθες Τρίτη 28/11 που η Ελένη Τοπαλούδη βιάστηκε και δολοφονήθηκε από δύο άντρες στην Ρόδο, ο οποίοι καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια έκαστος για ομαδικό βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση χωρίς ελαφρυντικά.

Το πρωί της Τετάρτης 29/11 ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης Τοπαλούδης μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στην Κατερίνα Καινούργιου και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν έχουν πειράξει τίποτα από το δωμάτιο της κόρης τους στο σπίτι τους.

«Αν μία μάνα διάβαζε αυτά που έγραψε στην ανάρτησή της η μάνα της Ελένης, είμαι σίγουρος ότι θα δάκρυζε. Δεν έχουμε πειράξει τίποτα από το δωμάτιο της Ελένης. Είναι τα πράγματά της εκεί κι έχουμε κάνει κι έναν άλλο χώρο. Έχω κρατήσει τις τελευταίες μασημένες τσίχλες της, τις τρίχες από τη βούρτσα και το τελευταίο αποτσίγαρο. Ακόμα και τα φρούτα που είχε στο ψυγείο της. Προσπαθούμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε να είμαστε κοντά στην ελληνική κοινωνία, αρκεί αυτοί που κυβερνούν να ακούνε αυτά τα σπαρακτικά μηνύματα», είπε αρχικά ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Και πρόσθεσε: «Το μεγαλύτερο ποσό της αποζημίωσης που διεκδικούμε θα δοθεί σε δράσεις κατά της βίας των γυναικών. Το ποσό είναι αιματοβαμμένο, όποιο ποσό κι αν επιδικαστεί. Το κορίτσι μας το βασάνισαν επί ώρες και το αίμα του πότισε όλα τα δωμάτια του κολαστηρίου. Είναι δυνατόν να πάρουμε εμείς αυτά τα χρήματα και να πλουτίσουμε από το αίμα του παιδιού μας; Είναι ντροπή».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!