Η Ελπίδα εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision το 1979 με το τραγούδι «Σωκράτης» και κατέκτησε την 8η θέση του διαγωνισμού.

Η τραγουδίστρια κατάφερε να κάνει μια αξιοζήλευτη καριέρα, που όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» τότε δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι άξιζε πραγματικά. Μάλιστα, η Ελπίδα γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε στιγμές από τη συμμετοχή της στην Eurovision και αποκάλυψε:

«Όταν ήμουν στη Eurovision, έκλαιγα συνέχεια. Όταν ήρθα στην Ελλάδα, είδα την αποδοχή του κόσμου».

«Όταν βλέπω φωτογραφίες από το παρελθόν, σκέφτομαι ότι ήμουν πολύ χαζή, που δεν έβλεπα τι άξιζα. Θα το είχα χαρεί από πιο νωρίς. Έλεγα “τι βρίσκει ο κόσμος και υπάρχει τέτοιος θαυμασμός;» είπε η Ελπίδα και συνέχισε:

«Δεν μου άρεσε καθόλου η δουλειά το βράδυ. Μόνο η επαφή με τον κόσμο. Η βραδινή δουλειά εμένα δεν μου πήγαινε, ήμουν πρωινός τύπος. Δεν είναι ότι είναι κάτι δεν μου άρεσε ή ότι δεν ήθελα να πάω στη δουλειά. Απλά νύσταζα», εξήγησε στη συνέχεια.

Όσο για τα παιδιά της, δήλωσε: «Τα παιδιά μου μου άλλαξαν τη ζωή. Όταν τα απέκτησα, σταμάτησα και να δουλεύω βράδυ».

«Έκανα τη δισκογραφία μου, την τηλεόρασή μου, ό,τι χρειαζόταν. Είχα ανθρώπους να με βοηθήσουν, όμως δεν ήθελα να χάσω στιγμή από τα παιδιά μου», κατέληξε η Ελπίδα.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet