Η Εριέττα Κούρκουλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μέσα από τα οποία δεν παρουσιάζει μόνο στιγμιότυπα της ζωής της αλλά εκφράζει τους προβληματισμούς της, τις ανησυχίες της και αναφέρεται σε ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα.

Με μια κοινοποίηση λοιπόν, η Πρόεδρος του “@saveagreekstray“, μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με όσα διαδραματίζονται στην Ουκρανία, και ανέφερε ότι το γεγονός πως θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα δεν σημαίνει ότι αφήνει πίσω της στοιχεία του εαυτού της. Η αγάπη της για τα ζώα, η “βρομιά” που κάποιοι θεωρούν ότι φέρουν τα πιο αθώα πλάσματα του πλανήτη, και το πάθος της να πολεμά για τα “πιστεύω” της ξεδιπλώνονται με μια όμορφη φωτογραφία.

Εριέττα Κούρκουλου:
Με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη

«“Με όλο τον σεβασμό, είσαι στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης. Είναι κρίμα να βλέπεις εικόνες που μπορεί να σε στενοχωρήσουν! Και τα αδέσποτα έχουν μικρόβια βρε κοπέλα μου…”. Με όλο τον σεβασμό, δεν σταματάει ο κόσμος γύρω μου επειδή έτυχε να είμαι έγκυος. Τις τελευταίες μέρες, έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος στην Ουκρανία με εκατοντάδες αθώα θύματα, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδάκια. Προέκυψε παράλληλα και η ανάγκη να τρέξουμε στην Σπάρτη, μήπως προλάβουμε να σώσουμε κάποια από τα ζώα που ήταν τόσο καιρό φυλακισμένα σε αυτό το κολαστήριο! Άσχημες εικόνες υπάρχουν παντού και όταν μαθαίνει κανείς να μην κλείνει τα μάτια του σε αυτές, δεν μπορεί να ησυχάσει, μέχρι να σιγουρευτεί ότι έχει δώσει όλο του το είναι για τις αλλάξει», ανέφερε αρχικά.

Διάβασε περισσότερα στο hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet