Η Εύα Αντωνοπούλου και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας μετά από 10 χρόνια γάμου αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους σύμφωνα με πληροφορίες της Χρύσλας Γεωργακοπούλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι έχει ακούσει εδώ και καιρό για τον χωρισμό της Εύας Αντωνοπούλου από τον Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια και ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΔΥ είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη το 2013.

Η τελευταία ανάρτηση του ζευγαριού ήταν τον Αύγουστο: «1.8.2013. Η μέρα που ξεκίνησε το πιο μαγικό ταξίδι της ζωής μας», είχε γράψει στη δημοσίευσή του για την επέτειο γάμου τους ο Παναγιώτης Αρκουμανέας κανοντας mention την Εύα Αντωνοπούλου.

Η ίδια πάλι σε παλιότερη συνέντευξη της είχε δηλώσει: «Ταιριάζουμε αβίαστα. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, ταξιδεύουμε, πάμε εκδρομές τα Σαββατοκύριακα. Ο Παναγιώτης ασχολείται με την επικοινωνία, με εξειδίκευση στην πολιτική επικοινωνία, μια δουλειά πολύ έντονη, οπότε Δευτέρα με Παρασκευή το πρόγραμμα και των δύο είναι πολύ συγκεκριμένο».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!