Σε θρίλερ έχουν εξελιχθεί οι συζητήσεις που γίνονται ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τους υπεύθυνους του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας λήγει σε λίγες μέρες και οι δυο πλευρές προσπαθούν να βρουν μια χρυσή τομή για να συνεχίσει η πολύχρονη συνεργασία τους.

Στο πρώτο ραντεβού που έγινε δεν φαίνεται να υπήρξε μια λύση για τη συνέχιση της συνεργασίας, ενώ το πρόβλημα εστιάζεται στην ώρα της εκπομπής.

Είναι γνωστό, ότι ο ΑΝΤ1 ήθελε να κρατήσει το “Πρωινό” στο στυλ που είναι τώρα, με την ενημέρωση σε πρώτο πλάνο και τη ψυχαγωγία σε δεύτερο. Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στην Φαίη Σκορδά, η οποία ήθελε η εκπομπή να είναι στο στυλ που είχε ξεκινήσει.

Μάλιστα, υπήρχε μια σκέψη το “Πρωινό” να ξεκινάει με τον Γιώργο Λιάγκα και στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά να συνεχίζει με το ψυχαγωγικό κομμάτι. Ωστόσο, όλα αυτά έχουν πέσει στο κενό, αφού δεν συμφωνούν όλοι με αυτό.

Σύμφωνα με την εκπομπή “MEGA Καλημέρα” και τον Γιώργο Σκρομπόλα: «Υπήρξε ένα ραντεβού με τον ΑΝΤ1 που δεν πήγε καθόλου καλά. Από εκείνο το σημείο και μετά και οι δύο πλευρές θεώρησαν ότι οδηγούνται σε διαζύγιο. Από το κανάλι θεωρούν ότι έχουν δώσει τα περισσότερα πράγματα από αυτά που έχει ζητήσει η παρουσιάστρια. Η Φαίη θεωρεί ότι αδικείται με τη διάρκεια και τους χρόνους. Μπορεί να γίνει μία τελευταία προσπάθεια σήμερα. Δεν αποκλείεται μία ανατροπή. Δεν αποκλείεται να δούμε την τελευταία στιγμή να γυρίζει το πράγμα τούμπα»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet