Αυτή η σύμπραξη δυνάμεων θα μείνει στην ιστορία… Έτσι, αποδεικνύεται πως ακόμα και αν δεν υπάρχουν ως φυσική παρουσία αυτοί οι διάσημοι σχεδιαστές, το καλλιτεχνικό τους πνεύμα και φήμη τους θα μένει για πάντα ζωντανή.

Μια πασαρέλα στην οποία περπάτησαν τα πιο δυνατά ονόματα της μόδας φορώντας μοναδικές δημιουργίες Fendi X Versace. Ναι καλά διαβάζεις! Αυτά τα δύο μεγάλα brand ενώθηκαν για να παρουσιάσουν statement ρούχα στα οποία φιγουράρουν τα θρυλικά οικόσημα των Fendi και Versace

Dua Lipa, Donatella Versace, Gigi Hadid

Fendi X Versace λοιπόν! Αν αυτά δεν είναι από μόνα τους δυνατά νέα μόδας τότε το γεγονός ότι τα εμβληματικά ρούχα παρουσιάστηκαν στα σώματα των Naomi Campbel, Kate Moss, Dua Lipa, αλλά και απόν την κόρη της Μadonna η Lourdes Leon (που έκανε το ντεμπούτο της) σίγουραν κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας.

Μετά από μήνες κρυφής προετοιμασίας και μια «κρυπτογραφημένη» χρυσόλευκη πρόσκληση, η οποία στάλθηκε αποκλειστικά στον κλειστό κύκλο των ανθρώπων της μόδας, η Fendace, η συνεργασία της Fendi με την Versace έγινε πραγματικότητα! Η Donatella συνεργάστηκε με τους δημιουργικούς διευθυντές τoυ oίκου Fendi, Kim Jones και Silvia Venturini Fendi, με έμπνευση την κληρονομιά των δύο iconic οίκων Versace και Fendi

Η οργάνωση του fashion show περιεγράφηκε ως «ανταλλαγή» (THE SWAP) όπου οι δημιουργικοί σκηνοθέτες αντάλλαξαν τους ρόλους τους για να σχεδιάσουν looks ο ένας για τον άλλον.

VERSACE

Το «VERSACE BY FENDI» πήρε έμπνευση από τη δεκαετία του ’90, ερευνώντας την θεωρία της δυαδικότητας συνδυάζοντας το μονόγραμμα του οίκου Fendi με αυτό του οίκου Versace. Αντίθετα, το «FENDI BY VERSACE» επηρεάστηκε από το punk rock κίνημα. 

  • Αξίζει να σημειωθεί πως η συνεργασία έγινε μεταξύ διαφορετικών μητρικών εταιρειών, καθώς ο οίκος Versace ανήκει στην Capri Holdings ενώ η Fendi στην LVMH.

Αν θες να παρακολουθήσεις όλη την επίδειξη μόδας σα να είσαι εκεί front Row πάτα PLAY

Θαύμασε το catwalk VERSACE X FENDI
VERSACE

VERSACE
VERSACE

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet