Η φιλία των δύο αντρών έχει περάσει από 40 κύματα! Τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Σάκη Τανιμανίδη τους γνωρίσαμε από το World Party όπου ήταν κολλητοί και μετά το πέρας της εκπομπής έγινε φανερό πως οι σχέσεις τους είχαν ψυχρανθεί. Ο λόγος δεν είχε γίνει ποτέ γνωστός.

Τη Δευτέρα 21 Νοέμβρη, ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star, μαζί με την σύζυγό του, Κρίστη Καθάργια, μετά την αποχώρησή τους από το Asian Express. Eκεί ο tattoo artist από τη Θεσσαλονίκη αποκάλυψε το παρασκήνιο της συμφιλίωσή του με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Αρχικά είπε:

«Νομίζω ότι κάποια πράγματα πρέπει να μένουν μεταξύ των ανθρώπων. Δεν θέλω να αναλύσω το παρελθόν, αλλά κάποια στιγμή βρεθήκαμε, συναντηθήκαμε στο αεροδρόμιο, ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Κάποια στιγμή αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο, τον πήρα του ευχήθηκα για τα παιδιά του, είχαμε κάποια ανταλλαγή σε ανθρώπινο επίπεδο».

Και συνέχισε:

«Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε με την Κρίστη, ήταν μια δύσκολη διαδικασία η οργάνωση, γιατί ήταν λίγα τα άτομα, εγώ όμως της εξήγησα ότι ήθελα να καλέσω όλα τα παιδιά από το World Party και τον Γιώργο και τον Θοδωρή και τον Σάκη. Δεν μπόρεσε να έρθει, γιατί είχε τις δικές τους δουλειές, είχε κάποια θέματα υγείας. Όταν έγινε η βάφτιση όμως, με κάλεσε να πάω και πήγα» τόνισε κλείνοντας ο tattoo artist και παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet