Η Hailey Bieber και ο Justin Bieber είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Ωστόσο, όλο και περισσότερο βγαίνουν στην επιφάνεια πληροφορίες από πηγές, που τους θέλουν να έχουν προβλήματα στον γάμο τους και να οδεύουν προς τον χωρισμό.

Ο λόγος είναι, σύμφωνα πάντα με πηγή από το περιβάλλον τους, ότι ο Justin πιέζει την Hailey και έχει προσκολληθεί επάνω της. Όπως δήλωσε στο In Touch Weekly, η Hailey Bieber νιώθει να ασφυκτιά με τον τραγουδιστή. «Πιστεύει ότι ο σύζυγός της είναι κολλημένος πάνω της. Νιώθει ότι ο Justin βασίζεται τόσο πολύ σε εκείνη για την ευημερία του. Τόσο τη συναισθηματική όσο και την ψυχολογική. Υπάρχουν στιγμές που η Hailey θέλει απλά να το τελειώσει. Για να μπορέσει να είναι και πάλι μόνη της».

Hailey Bieber: Θέλει διαζύγιο από το Justin; - Ποιοι είναι οι λόγοι

Η Hailey δεν είναι έτοιμη ακόμα να κάνει παιδιά

Μεταξύ άλλων, στις αιτίες των προβλημάτων τους, συμπεριλαμβάνονται και οι τσακωμοί για πρώην συντρόφους. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, διαφωνούν και για το πότε θα κάνουν παιδιά. «Είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα. Οι φίλοι τους εκπλήσσονται που άντεξαν τόσο πολύ μαζί. Η Hailey ειδικά δυσκολεύεται. Απλά χρειάζεται χρόνο για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μόνη της».

Πριν έναν μήνα, ο πατέρας της Hailey είχε προβεί σε μια περίεργη ανάρτηση. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός Stephen Baldwin, είχε γράψει μεταξύ άλλων: «Χριστιανοί, παρακαλώ όταν σκέφτεστε τον Justin & τη Hailey, αφιερώστε ένα λεπτό για να κάνετε μια μικρή προσευχή. Για να έχουν σοφία, προστασία και να πλησιάσουν τον Κύριο», τροφοδοτώντας έτσι περεταίρω τις φήμες περί διαζυγίου. Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση εδώ και φυσικά την απάντηση που είχε δώσει τότε η Hailey εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Duffy: Η Ουαλή τραγουδίστρια της Soul και η δύσκολη ζωή της μετά την απαγωγή και τον βιασμό

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet