Το “underpainting” μακιγιάζ, που έκανε γνωστό η διάσημη και personal make artist της Hailey Bieber, Mary Phillips πρόκειται για μια τεχνική όπου τα προϊόντα μακιγιάζ κυρίως το bronzer και το κονσίλερ αλλά και το ρουζ εφαρμόζονται πριν το foundation! Ναι καλά άκουσες, με αυτήν τη λογική όλες εμείς τα κάνουμε ανάποδα, έχοντας ως πρώτο βήμα και βάση στο μακιγιάζ το foundation και μετά όλα τα άλλα! Και αυτό γιατί, έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται οι experts, έχεις το πιο φυσικό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα ever!

Νatural look με φρεσκάδα και λάμψη λοιπόν και εάν θες ξαναπερνάς επάνω από το foundation δεύτερη στρώση το ρουζ, για πιο έντονο αποτέλεσμα!

Το μυστικό για ένα flawless skin είναι να χρησιμοποιήσεις υγρά προϊόντα ή σε μορφή stick και ένα foundation ελαφριάς κάλυψης. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν την τεχνική έχει το bronzer stick και το κονσίλερ που σε αρκετές περιπτώσεις αρκεί από μόνο του για να κρύψει ατέλειες. Εννοώ σε πολλά tutorials μακιγιάζ η Hailey Bieber δεν χρησιμοποιεί καν καλυπτικό foundation!

Για του λόγου το αληθές:

Όπως είδες και στο βίντεο δεν είναι πάντα απαραίτητο να βάλεις foundation για να κλειδώσεις το αποτέλεσμα.

Εάν θες ακόμα πιο φυσική λάμψη μπορείς να το παραλείψεις στην καθημερινότητά σου! Δεν πρέπει να ξεχνάς πως αυτή η τεχνική για να πετύχει προϋποθέτει μια απόλυτα καθαρή και σούπερ ενυδατωμένη επιδερμίδα!

Διάβασε ακόμη: Βλεννίνη σαλιγκαριού: το συστατικό που έχει τρελάνει τις “skin gurus” παγκοσμίως

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet