Μια πολύ ειλικρινή συνέντευξη, χωρίς καμία διάθεση να κρυφτεί πίσω από τα λόγια της έδωσε η Δέσποινα Βανδή στην Κατερίνα Καινούργιου. Αναφέρθηκε στη γνωριμία των παιδιών της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και στη σχέση τους.

«Τους είχα πει ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα γι’ αυτόν και μου ζήτησαν μόνοι τους να τους τον γνωρίσω η αλήθεια είναι και εξεπλάγην, δεν ήμουν προετοιμασμένη. Έτσι τους τον γνώρισα και πραγματικά έχουν αναπτύξει μια πολύ όμορφη σχέση μεταξύ τους και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Είναι συγκινητικό. Έχουν εμπιστοσύνη στη μάνα τους, αλλά και δεν θα έφτανε από μόνο του αν ο Βασίλης δεν ήταν αυτός που είναι».

Στη συνέχεια μίλησε για τη δική της σχέση με τα παιδιά της σημειώνοντας ότι δεν είναι φίλη μαζί τους, προτιμάει το ρόλο της μητέρας και αποκάλυψε ότι η Μελίνα παρόλο που ήθελε να σπουδάσει Νομική, άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο.

«Εμένα με νοιάζει τα παιδιά μου να είναι καλά. Ότι κι αν ακολουθήσουν είμαι δίπλα τους, ό, τι κι αν αποφασίσουν. Δεν είμαι φίλη με την έννοια της φίλης. Μάνα δεν μπορεί να είναι κανείς. Αυτό το ρόλο θέλω να κρατάω, της μητέρας. Φίλους θα έχουν πολλούς! Εννοείται ότι συζητώ τα πάντα μαζί τους αλλά είμαι η μάνα τους. Αυτή είμαι. Η κόρη μου μού μοιράζεται πράγματα».

Δεν έκρυψε καθόλου τα λόγια της και για τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Αυτό που μας συνέβη με βρήκε σε μια φάση της ζωής μου που ούτε το έψαχνα επί της ουσίας, προέκυψε έτσι ξαφνικά. Δεν ξέρω πραγματικά τι να σου πω. O έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός. Έχεις φτάσει σε ένα τέτοιο στάδιο, εγώ τουλάχιστον είχα φτάσει σε ένα στάδιο που ήξερα πραγματικά τι θέλω. Ένα στάδιο που κάνεις λιγότερους συμβιβασμούς. Δεν βάζεις εύκολα νερό στο κρασί σου να προχωρήσεις σε μια νέα σχέση. Δεν έχεις ανάγκη να συμβιβάζεσαι για κάτι, οπότε όταν σου προκύπτει και έχεις μια ωριμότητα, έχεις άλλη ένταση» είπε και συνέχισε:

«Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αισθάνομαι πολλές φορές ότι μου τον έφερε ο Θεός. Αισθάνομαι ότι ήρθε ένας άνθρωπος που ήρθε με έπιασε από το χέρι και μου είπε “τώρα θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί”. Ήμουν ένας άνθρωπος που πάντα έτρεχε, δούλευε πάρα πολύ και είχα ξεχάσει πως είναι να ζω για μένα. Ο Βασίλης μπήκε με τόσο σαρωτικό τρόπο στη ζωή μου, σιγά-σιγά, γιατί ήμουν πολύ φοβισμένη και οχυρωμένη πίσω από πεποιθήσεις που είναι δύσκολο να σπάσουν. Το έκανε με τέτοιο τρόπο πραγματικά που πια έφυγαν όλες οι άμυνες και είπα ναι αυτό μου αξίζει να το ζήσω. Αυτό που ερωτεύτηκα πιο πολύ στον Βασίλη είναι η αλήθεια του, έχει μεγάλη δύναμη ψυχής και πολλή αγάπη μέσα του για όλους τους ανθρώπους. Τα βλέπει όλα καλοπροαίρετα. Έχει ευγένεια. Ήρθαν και κούμπωσαν οι ψυχές μας! Είμαι ευτυχισμένη που είμαστε μαζί, γεμίζει με χαρά τη κάθε μου ημέρα».

Τέλος σε ερώτηση της αναφέρθηκε σε ποιο τραγούδι θα του αφιέρωνε.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet