Πολλές συζητήσεις γινόταν τις τελευταίες μέρες για την ενδεχόμενη αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό. Τελικά αποδείχτηκε ότι ο καπνός ήταν όντως από φωτιά. Δεκατέσσερις μόλις μέρες μετά το νέο της ξεκίνημα η παρουσιάστρια αποχώρησε από το πρωινό του ΑΝΤ1.

Κι ενώ στις αρχές της συνεργασίας η Δούκισσα δήλωνε “Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Νομίζω ότι το βλέμμα και το χαμόγελό μου τα λένε όλα. Η συγκεκριμένη πρόταση ήρθε σε μια στιγμή που δεν περίμενα ούτε είχα σκεφτεί καθόλου μια τηλεοπτική επιστροφή. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι σίγουρα η εγγύηση. Είναι ένας έμπειρος παρουσιαστής και ένας πολύ καλός δημοσιογράφος οπότε είναι και για εμένα μια ασφάλεια. Νιώθω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη που είμαι εκεί και πιστεύω ότι θα μάθω πολλά δίπλα του“.

Ωστόσο, χθες, Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, η Δούκισσα με ένα post στο instagram ενημέρωσε τους ακόλουθούς της για την επαγγελματική της απόφαση γράφοντας: Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη. Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία. Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν 🙏🏻♥️.

Όπως φαίνεται και από τα σχόλια των ακολούθων της, η Δούκισσα δεν “κόλλαγε” σε αυτή την ομάδα με επικεφαλής τον Γιώργο Λιάγκα. Οι followers αναφέρουν: “Είστε τόσο αξιοπρεπής που ήταν δεδομένο ότι δεν θα αντέξετε δίπλα στον οχετό του συγκεκριμένου. Μπράβο σας για την απόφαση και την ειλικρινή σας τοποθέτηση” “Αναρωτιόμουν αλλάζοντας κανάλι, πως είναι δυνατόν ν ανέχεται κάνεις αυτή την απαράδεκτη για οποιονδήποτε χώρο εργασίας συμπεριφορά του Λιάγκα”, “Καλά έκανες κορίτσι μου και άσε αυτόν τον μισογύνη να διαπρέπει μόνος του 😜Κανείς δεν πρέπει να τον ξαναδεί!”.

Μηνύματα συμπαράστασης δέχτηκε και από συναδέλφους της παρουσιάστριες όπως τη Δανάη Μπάρκα η οποία της έγραψε: «Μην υποτιμάτε την ευαισθησία θεωρώντας την κάτι εύθραυστο.
Είναι η πιο σκληρή δύναμη του κόσμου, που μ’ αυτήν τον κατακτάς.»
Μάνος Χατζιδάκις
Από τα πιο γοητευτικά χαρακτηριστικά σου είναι η ευαισθησία σου Δουκισσακι μου! ♥️
Καλή συνέχεια σε ο,τι κάνεις ομορφιά μου! Εύχομαι πάντα να κερδίζει το καλό, το δίκαιο και το αληθινό ❤️

Ο Γιώργος Λιάγκας με τη σειρά του, στην έναρξη της σημερινής εκπομπής είπε: «Τώρα πρέπει να πούμε κάτι. Όπως γνωρίζετε η Δούκισσα Νομικού δε θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω πραγματικά να την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά για τη μικρή έστω συνεργασία που είχαμε και ειλικρινά να της ευχηθώ τα καλύτερα από εδώ και πέρα. Από ότι διαβάσαμε θα είναι στον ΑΝΤ1. Οπότε καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει, το αξίζει. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί εμπράκτως στηρίζει πάρα πολύ και αυτή την ομάδα και την εκπομπή. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους».

Όσον αφορά στο κανάλι, αρκέστηκε σε μια λιτή ανακοίνωση:

Δούκισσα

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς τι την οδήγησε να “σπάσει” ένα συμβόλαιο πριν καλά καλά ολοκληρωθούν δύο εβδομάδες στον αέρα. Πολλοί αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό με σεξιστικό αστείο, άλλοι πάλι στη συνολική συμπεριφορά του Γιώργου Λιάγκα. Αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι ότι το χιούμορ του Γιώργου Λιάγκα, οι τοποθετήσεις του και οι ακραίες πολλές φορές απόψεις του, δεν συνάδουν με το προφίλ της Δούκισσας Νομικού.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet