Μετά από έναν ονειρεμένο γάμο 3 εκατομμυρίων λιρών που ένωσε τη Nicola Peltz και τον Brooklyn Beckham, στο φως της δημοσιότητας έρχεται και το χάος που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Ενώ η εκδήλωση φαινόταν να εξελίχθηκε ομαλά- πέρα από το δράμα με το νυφικό της Nicola Peltz που δεν έφερε την υπογραφή της πεθεράς της Victoria Beckham- το Δεκέμβριο ο πατέρας της Nicola, Nelson Peltz, κατέθεσε μήνυση κατά της Nicole Braghin και της Arianna Grijalba που είχαν αναλάβει τη διοργάνωση του γάμου. Η αγωγή του Nelson ισχυριζόταν ότι οι διοργανωτές αρνήθηκαν να του επιστρέψουν μια προκαταβολή 159.000 $.

Πριν λίγες μέρες όμως οι διοργανωτές απάντησαν καταθέτοντας ανταγωγή εναντίον του Nelson, αναφερόμενοι επίσης σε λεπτομέρειες για τις εντάσεις, το δράμα και τις παρασκηνιακές διαμάχες που ισχυρίζονται ότι έκαναν τη διοργάνωση του γάμου εξαιρετικά δύσκολη.

Μεταξύ των πολλών παραγόντων που συνέβαλαν στη δυσκολία ήταν το κόστος της εκδήλωσης, το οποίο η μητέρα της Nicola, Claudia Peltz, φέρεται να προσπάθησε να κρύψει από τον σύζυγό της για να μην εκνευριστεί.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα ο Nelson πλήρωσε περισσότερα από 100.000 δολάρια για μαλλιά και μακιγιάζ της Nicola για το γάμο. Η μητέρα της όμως Claudia, ανέφερε στην Braghin ότι ο Nelson «δεν πρέπει να γνωρίζει το κόστος των μαλλιών και του μακιγιάζ, διαφορετικά θα τη σκότωνε και θα θύμωνε πολύ».

Σύμφωνα με την ανταγωγή, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την 1η Μαρτίου 2022 για να συζητηθούν οι δυσκολίες που προέκυψαν κατά τον προγραμματισμό της εκδήλωσης ο πατέρας της Nicola ήθελε να «ακυρώσει τον γάμο». «Αλλά η Claudia ζήτησε από τον Nelson να μην ακυρώσει τον γάμο γιατί θα «κατέστρεφε την καριέρα της Nicola».

Εκτός από την υποτιθέμενη προσπάθεια να εμποδίσει το Nelson να μάθει την έκταση των δαπανών, η Claudia φέρεται να ήθελε η μητέρα του Brooklyn – Victoria Beckham -να μη μάθει για τυχόν ζητήματα που είχαν προκύψει κατά τη διοργάνωση.

Ένα σημαντικό ζήτημα που προκάλεσε καθυστερήσεις και εμπόδια, σύμφωνα με τους διοργανωτές, ήταν η μεγάλη λίστα καλεσμένων. Η ανταγωγή ισχυρίζεται ότι οι Beckham παρείχαν μια πλήρη λίστα με τους καλεσμένους που ήθελαν και η λίστα τους είναι «πλήρως οργανωμένη, με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας πλήρως αναθεωρημένα και σχεδόν έτοιμα για χρήση».

Ωστόσο, η μήνυση ισχυρίζεται ότι η λίστα της οικογένειας Peltz ήταν «μη αναθεωρημένη και περιλάμβανε λάθος καλεσμένους». Επιπλέον, μια ξεχωριστή λίστα που δόθηκε από τη νύφη και τον γαμπρό φέρεται να περιείχε «λανθασμένες διευθύνσεις και καλεσμένους χωρίς στοιχεία επικοινωνίας».

Για να κάνει τα πράγματα χειρότερα, η ανταγωγή ισχυρίζεται ότι η Nicola ήταν «πολύ απασχολημένη για να μιλήσει στις διοργανώτριες μέσω τηλεφώνου, επομένως όλη η επικοινωνία γινόταν μέσω SMS» και τα κείμενα αυτά ήταν εκατοντάδες.

«Μεταξύ 24 Φεβρουαρίου 2022 και 4 Μαρτίου 2022, περισσότερα από 1.400 μηνύματα σχετικά με τη διοργάνωση ανταλλάχθηκαν μόνο σε μια ομάδα συνομιλίας», αναφέρουν τα έγγραφα. «Επιπλέον, υπάρχουν εκατοντάδες email και άλλα μηνύματα σχετικά με τη διοργάνωση εκ μέρους της οικογένειας Peltz».

Λόγω της υποτιθέμενης έλλειψης συνεργασίας, οι διοργανώτριες είπαν ότι η οριστικοποίηση της λίστας καλεσμένων ήταν σαν να προσπαθούσες να πετύχεις έναν «κινούμενο στόχο».

Ο Braghin και η Grijalba τελικά απολύθηκαν από τη διοργάνωση του γάμου και η οικογένεια προσέλαβε τη Michelle Rago των Michelle Rago Destinations για να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του πολυτελούς γάμου.

Σχετικά με το δράμα πίσω από τα παρασκήνια, σύμφωνα με πηγή στο ET, «Όταν η Nicola και ο Brooklyn άρχισαν να βγαίνουν οι δύο οικογένειες ήταν πολύ δεμένες, αλλά μετά τον αρραβώνα, υπήρξε ένταση μεταξύ τους επειδή το Brooklyn δεν ξόδευε καθόλου χρόνο με τη δική του οικογένεια».

Μέχρι στιγμής το ζευγάρι δεν έχει κάνει κάποιες δηλώσεις, ενώ εκπρόσωπος του Nelson Peltz είπε αυτή την εβδομάδα ότι η καταγγελία της διοργανώτριας εταιρείας «είναι γεμάτη ανακρίβειες και οι ισχυρισμοί τους δεν έχουν καμία αξία».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet