Η κόντρα στη πολυτάραχη ζωή των Beckham- Peltz αναζωπυρώθηκε με τις νέες δηλώσεις της Nicola, συζύγου του Brooklyn, η οποία σε συνέντευξή της στους Times δήλωσε πως καμία οικογένεια «δεν είναι τέλεια» και πως δεν υπήρξε ουδέποτε κόντρα.

Μετά την παρουσία σύσσωμης της οικογένειας Beckham-Peltz στην επίδειξη μόδας της Victoria θεωρήθηκε από όλους πως η ενδοοικογενειακή διαμάχη είχε σταματήσει, παρόλα αυτά η Peltz συνεχίζει!

beckham
Instagram: nicolaannepeltzbeckham

«Καμία οικογένεια δεν είναι τέλεια»

Όπως είχε πει και οι ίδια η Peltz στο παρελθόν, οι φήμες ξεκίνησαν όταν δεν φόρεσε νυφικό από τον οίκο μόδας της Victoria.  Κι ενώ αρνείται πεισματικά πως υπήρξε κάποια «διαμάχη», εξήγησε ξανά πως το ατελιέ της Victoria Beckham απλά δεν πρόλαβε να φτιάξει το νυφικό της, επιμένοντας πως: «Καμία οικογένεια δεν είναι τέλεια». «Δεν πρόκειται για βεντέτα! Βλέπω παντού αυτή τη λέξη: ‘’βεντέτα, βεντέτα, βεντέτα!’’. Κι αναρωτιέμαι, γιατί το ονομάζουν βεντέτα;».

«Νομίζω ότι όλα ξεκίνησαν, και το έχω ξαναπεί αυτό, επειδή δεν φόρεσα τελικά νυφικό της Victoria, αλλά η πραγματική αλήθεια είναι ότι πραγματικά ήθελα να φορέσω ένα και σκέφτηκα ότι θα ήταν τόσο όμορφο εάν η μαμά του Brooklyn προλάβαινε να το φτιάξει για μένα! Και ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένη που θα φορούσα δικό της σχέδιο. Αλλά τελικά, δεν φόρεσα».

Και συνέχισε: «Με στενοχωρεί όταν διαβάζω πράγματα όπως ότι δεν σκόπευα ποτέ να φορέσω δικό της νυφικό. Αυτό απλά δεν είναι αλήθεια».

Για τον πεθερό της David μιλάει με τα καλύτερα λόγια ενώ αποκάλεσε την μικρότερη αδερφή του Brooklyn, Ηarper ως την πιο «cool μικρή αδερφή». Τέλος, είπε πως ο Brooklyn θέλει να γίνει πατέρας άμεσα, αλλά εκείνη θέλει να περιμένει μερικά χρόνια ακόμη, ωστόσο, όπως τόνισε, θέλουν να κάνουν πολλά παιδιά.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet