Για τη Βίκη Καγιά έχουμε ακούσει πολλά- και θετικά και αρνητικά! Και έχουμε διαβάσει στα social media ακόμα περισσότερα. Δεν είναι λίγα τα tweets που την περνάνε από κόσκινο και σχολιάζουν όλα όσα λέει και κάνει. Πολλά από τα σχόλια είναι χιουμοριστικά και αφορούν αυτά που λέει στις διαγωνιζόμενες του GNTM. Σε αυτά ακριβώς στηρίχτηκε ο λογαριασμός του GNTM στοTwitter και δημιούργησε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο οποίο η Βίκη Καγιά διαβάζει και απαντάει στα mean tweets που την αφορούν!

Ξεκαθάρισε πως δεν έχει ιδέα τι γίνεται στο Twitter καθώς δεν το χρησιμοποιεί όμως απάντησε σε όλα τα σχόλια που διάβασε με ένα πλατύ χαμόγελο, χιούμορ και ειλικρίνεια.

Ένας χρήστης του Twitter γράφει: «Η αφαίρεση δοντιού με πένσα είναι λίγο πιο ευχάριστη από τη Βίκυ Καγιά» με τη Βίκυ Καγιά να απαντάει: «Έχεις ένα δίκιο. Ειδικά άμα με πιάσει και νιώθω βαθιά μέσα στην καρδιά μου ότι έχω δίκιο; Καλύτερα να βγάλετε φρονιμίτες!». «ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ. Βίκυ, κι εμείς έχουμε προφίτσιτσι (proficiency) αλλά δε μιλάμε όλη την ώρα σα να είμαστε στο Μανχάταν!» έγραψε ένας δεύτερος χρήστης στο Twitter και έκανε τη Βίκυ Καγιά να σκάσει στα γέλια!

Έδωσε δίκαιο στους χρήστες που σχολιάζουν το γεγονός ότι μιλάει όλη την ώρα ξένες γλώσσες αλλά «δικαιολογήθηκε» λέγοντας πως οι ορολογίες της μόδας είναι στα αγγλικά και τα γαλλικά. «Θα σου πω κάτι. Δυστυχώς οι ορολογίες της μόδας δεν υπάρχουν στα ελληνικά. Μόνο στα Αγγλικά και τα γαλλικά. Που να σε αρχίσω στα ισπανικά και τα γερμανικά.»

Δες όλα τα σχόλια παρακάτω:

@gntm_gr 💥Είναι γεγονός! Η υπερσυγκλό Βίκυ Καγιά διαβάζει και αντιδρά στα tweets σας! 💣 Θέλουμε οπωσδήποτε και part 2, δε συμφωνείτε; @Star Channel #GNTMgr #StarChannelTV #fyp #tweetsfromtwitter ♬ original sound – Greece’s Next Top Model
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet