Η Gisele βιώνει μια δεύτερη μεγάλη επιτυχία στην καριέρα της αφού ο χώρος της μόδας υποδέχτηκε με ενθουσιασμό την επιστροφή της.

Το διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία μετά το διαζύγιο από τον Tom Brady βρίσκεται στην πιο ήρεμη και συνειδητοποιημένη περίοδο της ζωής της, γεγονός που αποδεικνύεται από τη συνολική στάση που έχει κρατήσει καθώς και από τα όσα δηλώνει στις συνεντεύξεις της.

Ο χωρισμός ήταν δύσκολος με την ίδια να δηλώνει ότι δεν «ονειρεύτηκε» να χωρίσει από τον σύζυγό της Tom: «Ο χωρισμός μας δεν ήταν αυτό που ονειρευόμουν και αυτό που ήλπιζα. Οι γονείς μου είναι παντρεμένοι 50 χρόνια και ήθελα πολύ να συμβεί και σε εμένα αυτό. Αλλά νομίζω ότι πρέπει να αποδεχτείς ότι μερικές φορές μεγαλώνεις μαζί με τον άλλον, αλλά κάποιες φορές χωρίζεις».
Και πρόσθεσε: «Είναι ο πατέρας των παιδιών μου; Οπότε του εύχομαι πάντα τα καλύτερα και είμαι πολύ ευγνώμων που μου χάρισε τόσο υπέροχα παιδιά».

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι οι δυο τους διατηρούν μια εξαιρετική σχέση ενώ φήμες τους θέλουν να έχουν κάνει τα επόμενα βήματα στην προσωπική τους ζωή.

Η Gisele πάντως εκτός από ήρεμη συνεχίζει να είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές και sexy γυναίκες του κόσμου κάτι που επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά μέσα από τις topless φωτογραφίες της που δημοσιεύτηκαν από το brand Frame, με τη Gisele να πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια ρούχων.

Διαβάστε επίσης:

Gisele Bundchen: «Σκέφτηκα μέχρι και να αυτοκτονήσω»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet