Η Έφη Κακαράτζουλα είναι η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και έμελλε να της αλλάξει όχι μόνο την εικόνα, αλλά και ολόκληρη τη ζωή.

Πρώην κρατούμενη, μίλησε στο Πρωινό με καλά λόγια για την Έφη Κακαράντζουλα και αυτό δεν άρεσε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Γενικά είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος, ο οποίος έχει ένα επίπεδο και σε καμία των περιπτώσεων αν δεν γνώριζα το περιστατικό, δε θα πίστευα ότι το έχει διαπράξει εκείνη. Είναι επιλεκτική, έχει χιούμορ, φαίνεται ότι είναι ένας άνθρωπος με ερεθίσματα, είναι εύστροφη και σίγουρα αν κολλήσει το μυαλό σε κάτι δε μπορείς να το ελέγξεις. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ίσως να υπήρχε σοβαρός λόγος γι’ αυτό που έκανε» είπε η γυναίκα για την Έφη Κακαράτζουλα και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι έχει μετανιώσει για την πράξη της, επειδή κατέστρεψε εκτός από τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου και τη δική της. “Δεν θα το ξαναέκανα” μου είχε πει. Αισθάνεται πολύ άσχημα επειδή έχει φέρει την οικογένειά της σε πολύ δύσκολη θέση. Οι άνθρωποι που τη ξέρουν και την έχουν στηρίξει, δεν την έχουν αφήσει. Αυτό είναι κάτι που μας το αναφέρει πολύ συχνά. Εάν γνώριζε ότι θα περνούσε αυτόν τον Γολγοθά, δεν θα το έκανε» είπε χαρακτηριστικά η πρώην συγκρατούμενη της Έφης Κακαράντζουλα.

Μάλιστα, διέψευσε ότι η Έφη είχε κλέψει ρούχα μέσα στη φυλακή. «Δεν έχει ανάγκη να κλέψει αφού οικονομικά είναι μία χαρά. Συνεχίζει ακόμα να εργάζεται στην κουζίνα».

Τέλος, ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, κ. Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας στην Κέλλυ Χεινοπώρου και το «Πρωινό», τόνισε πως η πελάτισσά του είναι εξοργισμένη με τη συνέντευξη της πρώην συγκρατούμενης της Έφης Κακαράντζουλα, καθώς επιχειρείται να εξωραϊστεί η εικόνα της.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet