Η ευγνωμοσύνη είναι σπουδαία αρετή. Δεν έχει όμως καμία αξία αν δεν την εκφράσουμε! Σε αυτή την ιδέα στηρίζεται και το νέο διαφημιστικό σποτ του Johnnie Walker, του κορυφαίου σκωτσέζικου ουίσκι στον κόσμο με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Το αχτύπητο δίδυμο μας προσκαλεί να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους αυτούς που βρίσκονται δίπλα μας και να συνεχίσουμε να περπατάμε μαζί. 

Αυτή τη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει ένα διαφορετικό ραντεβού στον πατέρα του, για να του πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» που είναι πάντα δίπλα του. Για τον Κωνσταντίνο, ο πατέρας του ήταν και εξακολουθεί να είναι το πρότυπό του, μαθαίνοντάς του ότι το να ακολουθείς τα όνειρά σου με ειλικρίνεια, πάθος και αφοσίωση θα σε βοηθήσουν να βρεις τον δρόμο της επιτυχίας.

johnnie
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός προσφέρει στον πατέρα του ένα Johnnie Walker Blue Label ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για το δικό τους “μαζί”.

Αυτό ακριβώς έκανε και ο πατέρας του, δίνοντας του την ευθύνη να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο και να πετύχει, υπενθυμίζοντας του την πραγματική έννοια της ευγνωμοσύνης προς όλους αυτούς που είναι δίπλα μας. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε αυτούς που μας στηρίζουν και βρίσκονται στο πλάι μας στην πορεία της ζωής μας. Το να είμαστε ευγνώμονες και να το δείχνουμε έμπρακτα έχει μεγάλη αξία. Ακόμα και ένα απλό «ευχαριστώ» μπορεί να αποτελέσει την αρχή.

Το Johnnie Walker μας θυμίζει την αξία του μαζί

Το τελευταίο διάστημα δε μπορέσαμε να έρθουμε κοντά και να κάνουμε όλα όσα θα θέλαμε για τους δικούς μας ανθρώπους. Αυτή η εορταστική περίοδος είναι μια καλή ευκαιρία για να τιμήσουμε και να γιορτάσουμε πραγματικά αυτούς που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία στη ζωή μας – αυτούς των οποίων τα βήματα εμπνέουν τα δικά μας.

Είναι αυτοί που μας εμπνέουν, μας καθοδηγούν σε κάθε μας βήμα, μας παρακινούν να δούμε τη φωτεινή πλευρά της ζωής, να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να προχωρήσουμε μπροστά. Το να τους έχουμε δίπλα μας αποτελεί από μόνο του ένα δώρο  και δεν πρέπει να χάνουμε στιγμή για να γιορτάζουμε. 

H φετινή εορταστική περίοδος είναι ίσως η πιο κατάλληλη αφορμή να θυμίσουμε στους δικούς μας αγαπημένους τη σημασία που έχουν στη ζωή μας και να μοιραστούμε μαζί τους ιδιαίτερα δώρα, από καρδιάς. Προσφέροντας τους ένα μοναδικό δώρο, όπως το Johnnie Walker Blue Label, θα δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας και θα εκφράσουμε τον ουσιαστικό δεσμό που μας δένει όσο συνεχίζουμε να περπατάμε μαζί. 

Σε κάθε φιάλη του Johnnie Walker Blue Label, περικλείεται ένα blend από εξαιρετικά σπάνια και υψηλής ποιότητας σκωτσέζικα ουίσκι, κάθε ένα με τον δικό του μοναδικό και ιδιαίτερο γευστικό χαρακτήρα. Ένα Scotch Blended Whisky, για τη δημιουργία του οποίου χρησιμοποιούνται μόνο υψηλής ποιότητας ουίσκι. Μόνο 1 ανάμεσα σε 10.000 βαρέλια θεωρείται επαρκές ώστε να δώσει την ποιότητα, τον χαρακτήρα και το άρωμα στην εξαιρετική και χαρακτηριστική γεύση του 

Το Johnnie Walker Blue Label είναι ένα «βελούδινο» απόσταγμα με  πολλαπλά στρώματα γεύσεων από φρούτα, μπαχαρικά και νότες καπνού, για ξεχωριστές περιστάσεις μαζί με αγαπημένους, αυτή τη γιορτινή περίοδο. 

Δες το υπέροχα συγκινητικό διαφημιστικό σποτ εδώ:

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!