Απείλησε τον σύντροφο της πρώην συζύγου του; Ναι. Ανέβασε βίντεο στο οποίο τον αποκεφαλίζει; Ναι. Είπε δημόσια σε ποιο σχολείο πηγαίνουν τα παιδιά του; Ναι. Απορούσαμε γιατί το προφίλ του Kanye West παρέμενε ενεργό; Nαι. Τελικά, το Instagram τον έκανε ban για 24 ώρες, έπειτα από αναρτήσεις του σχετικά με την Kim Kardhasian, τον Pete Davidson και τον κωμικό Trevor Noah.

Kanye West

Τα posts του Ye παραβίαζαν τους όρους χρήσης της πλατφόρμας, εξαιτίας ρητορικής μίσους, εκφοβισμού και παρενόχλησης. Μέχρι αύριο δε θα μπορεί να ποστάρει, να σχολιάζει, ούτε να στέλνει μηνύματα. Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη. Εκπρόσωποι της Meta δήλωσαν στο Page Six πως, αν δεν αλλάξει η συμπεριφορά του, θα ληφθούν επιπλέον μέτρα. Παρόλα αυτά το Πανεπιστήμιο Concordia του Μόντρεαλ ανακοίνωσε πώς θα διδάσκεται μάθημα εμπνευσμένο από τον ράπερ Kanye West.

Την προσθήκη στο πρόγραμμα σπουδών ανακοίνωσε ο Yassin Alsalman, ο οποίος θα είναι ο διδάσκων του μαθήματος στη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου.

«Θα διδάξω το πρώτο μάθημα all @kanyewest σε πανεπιστημιακό επίπεδο, αξίζω επαίνους» έγραψε σε ανάρτηση του στο Instagram ο καθηγητής.

«Θέλω να φέρω κάτι νέο και φρέσκο στους σπουδαστές. Μια ευκαιρία να φέρουμε περισσότερους καταπληκτικούς καλεσμένους στο Πανεπιστήμιο και να συζητήσουμε τον κόσμο μέσα από το φακό ενός από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της γενιάς μας» ανέφερε ο μουσικός, ηθοποιός, καθηγητής και καλλιτέχνης πολυμέσων με έδρα το Μόντρεαλ.

«Αυτό το μάθημα δεν αφορά μόνο τον Kanye West. Αφορά την κοινότητα, τη δημιουργικότητα, την υπευθυνότητα, τη λογοδοσία, τη φήμη και την ψυχική υγεία, τα όνειρα και τους εφιάλτες – και το πιο σημαντικό, την αυτοπραγμάτωση» διευκρίνισε.

Το μάθημα με τίτλο Kanye vs. Ye: Genius by Design έχει στόχο να πυροδοτήσει συζήτηση γύρω από τη δημιουργικότητα στο σχέδιο, τα μέσα και τη μουσική εξετάζοντας όλα τα έργα του Αμερικανού ράπερ, επιχειρηματία και σχεδιαστή όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Yassin Alsalman έχει διδάξει στο παρελθόν μαθήματα για καλλιτέχνες χιπ χοπ όπως οι Λόριν Χιλ και οι A Tribe Called Quest.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet