Πως θα ήταν η “βασιλική” οικογένεια της Αμερικής εάν είχαν γεράσει φυσικά; Είναι κάτι που μπορεί να έχεις αναρωτηθεί μια φορά στη ζωή σου όταν της βλέπεις διαφορετικές κάθε χρόνο.

Η διάσημη οικογένεια δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη της για το τραπέζι του πλαστικού χειρουργού κι έτσι έχει κάνει πολλούς να σκέφτονται πως θα ήταν τώρα αν δεν είχαν πειράξει κάτι πάνω τους; Αυτό ώθησε τους Αυστραλούς streamers Vandahood Live να δημιουργήσουν ένα βίντεο που εκτιμά πώς θα έμοιαζαν σήμερα χωρίς αισθητική παρέμβαση οι Κιμ Καρντάσιαν, η Κάιλι Τζένερ, η Κλοέ Καρντάσιαν, η Κρις Τζένερ και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν. Το βίντεο δείχνει στιγμιότυπα από μια πρόσφατη συνέντευξη της οικογένειας, παράλληλα με τις επεξεργασμένες εκδοχές τους.

«Χρησιμοποιήσαμε τρία διαφορετικά λογισμικά τεχνητής νοημοσύνης και δύο διαφορετικά τυπικά λογισμικά γραφικών και μια ολόκληρη εβδομάδα για να το πετύχουμε», είπε ο Κέιθ από το Vandahood Live. «Έπρεπε να ακολουθήσουμε διαφορετική προσέγγιση για κάθε μέλος της οικογένειας, καθώς το καθένα υπέστη διαφορετικές αλλαγές με τα χρόνια».

@vandahoodlive Which Kardashian or Jenner do you think had the biggest transformation? @Rugged snake #kardashians #kyliejenner #plasticsurgery #vandahoodlive #ai ♬ original sound – VandahoodLive
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet