Το The Crown του Netflix στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων του τελευταλιου κύκλου, που θα προβληθούν στις 14 Δεκεμβρίου ασχολείται με την εποχή που ο William είδε την Kate, την τότε συμμαθήτριά του, όταν εκείνη εμφανίστηκε στην πασαρέλα φορώντας ένα διάφανο φόρεμα μόνο με τα εσώρουχα της.

Αν και αναμφίβολα θα προσθέσει λίγη φανταχτερή σεξουαλικότητα, η συμπερίληψη του ενδύματος είναι δικαιολογημένη, αφηγηματικά. Συχνά πιστώνεται ως το κομμάτι που κέντρισε το ενδιαφέρον του William για την μετέπειτα σύζυγο του.

Kate

Η Kate Middleton ήταν τότε πρωτοετής φοιτήτρια στο τμήμα ιστορίας της τέχνης στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους το 2002, όταν προσφέρθηκε εθελοντικά να περπατήσει σε μια φιλανθρωπική επίδειξη μόδας στην πανεπιστημιούπολη με τίτλο «Η Τέχνη της Αποπλάνησης». Η Middleton κατέληξε να φορά ένα διαφανές φόρεμα, που αρχικά σχεδιάστηκε ως φούστα, στην πασαρέλα. Ο William, ο οποίος ήταν επίσης φοιτητής στο πανεπιστήμιο, έτυχε να κάθεται στο κοινό.

Οι αναφορές διαφέρουν ως προς το αν το ζευγάρι είχε συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν (άρχισαν να βγαίνουν επίσημα ένα χρόνο αργότερα, το 2003). Ωστόσο, στη λαϊκή φαντασία, συχνά ενημερωμένη από ταμπλόιντ, ήταν η στιγμή που ο William άρχισε να ενδιαφέρεται για τη μέλλουσα σύζυγό του. Μπορείτε να φανταστείτε γιατί, λοιπόν, ο μελλοντικός βασιλιάς και η βασίλισσα δεν μπήκαν στον κόπο να μιλήσουν πολύ για αυτό δημόσια.

Το φόρεμα, που σχεδίασε η Charlotte Todd και εκτιμήθηκε ότι είχε αρχικά αξία περίπου 50 $, τελικά πουλήθηκε σε δημοπρασία το 2011 για το τεράστιο ποσό των 125.000 δολαρίων.

Μέχρι σήμερα, η Todd λέει ότι δεν επέλεξε ποτέ να φορέσει το φόρεμα στη Middleton και δεν έχει ιδέα πώς το φορούσε. «Δεν ξέρω αν η Kate επέλεξε να φορέσει αυτό το φόρεμα ή αν κάποιος την έβαλε στο φόρεμα», είπε στο CNN. «Έτσι, δεν ξέρω αν ήταν πρόθεσή της να είναι εκεί με τα εσώρουχά της μπροστά στον πρίγκιπα».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!