Παρ’ όλη τη φήμη που ο «Τιτανικός» έφερε στην Kate Winslet, η ίδια δεν αναπολεί την εμπειρία με τα θετικότερα συναισθήματα.

Η Kate Winslet μίλησε στο περιοδικό PORTER για τη δυσφορία που ένιωσε για τη φήμη της μετά την κυκλοφορία της διάσημης ταινίας το 1997.

Kate Winslet: Γιατί η ζωή της έγινε δύσκολη μετά τον «Τιτανικό» πάρα την επιτυχία του

Η εξομολόγηση της Kate Winslet

«Ένιωθα ότι έπρεπε να δείχνω με έναν συγκεκριμένο τρόπο ή να είμαι ένα συγκεκριμένο πράγμα και επειδή η εισβολή των μέσων ενημέρωσης ήταν τόσο σημαντική εκείνη την εποχή, η ζωή μου ήταν αρκετά δυσάρεστη», είπε η Kate Winslet. Και συνέχισε, «Οι δημοσιογράφοι έλεγαν πάντα: “Μετά τον Τιτανικό, θα μπορούσες να κάνεις τα πάντα και όμως επέλεξες να κάνεις αυτά τα μικρά πράγματα”… και εγώ έλεγα: “Ναι, να είστε σίγουροι ότι το έκανα! Γιατί, μαντέψτε, το να είσαι διάσημος ήταν φρικτό”».

«Ήταν σαν νύχτα και μέρα από τη μια μέρα στην άλλη», εξομολογήθηκε για την ξαφνική φήμη της. «Επίσης, το σώμα μου ήταν στο στόχαστρο ενδελεχούς σχολιασμού και μου ασκούνταν διαρκώς κριτική. Ο βρετανικός Τύπος ήταν πραγματικά αρκετά σκληρός μαζί μου».

«Ένιωθα αρκετά εκφοβισμένη, για να είμαι ειλικρινής. Θυμάμαι ότι σκεφτόμουν απλώς: “Εντάξει, λοιπόν, αυτό είναι φρικτό και ελπίζω να περάσει”. Και σίγουρα πέρασε, αλλά με έκανε επίσης να συνειδητοποιήσω ότι αν αυτό είναι το να είσαι διάσημη, δεν ήμουν έτοιμη να γίνω διάσημη, ευχαριστώ. Όχι, σίγουρα όχι» είπε η Kate Winslet.

Διαβάστε επίσης:

Kanye West: Τον δίκασαν γιατί χρησιμοποίησε τραγούδι της Donna Summer χωρίς άδεια

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!