Τις τελευταίες ώρες τα tabloids στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχουν πάρει φωτιά! Η Kim Kardashian και ο Pete Davidson αποφασίσαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Και ενώ κανείς δεν περίμενε ουσιαστικά ότι αυτή η σχέση θα γινόταν σχέση ζωής για κάποιον από τους δύο, κανείς επίσης δεν περίμενε ότι θα χώριζαν 9 μόλις μήνες μετά το πρώτο τους φιλί. Τι συνέβη όμως ανάμεσα στο ζευγάρι;

Η δυο τους φαίνεται να δηλώνουν ότι «Έχουν πολλή αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον, αλλά διαπίστωσαν ότι η μεγάλη απόσταση και τα απαιτητικά προγράμματά τους έκαναν πραγματικά δύσκολο να διατηρήσουν μια σχέση».

Ο λόγος είναι ο ξεκάθαρος και σε όλους μας. Εκείνος είναι 28 και απόλυτα αυθόρμητος, παρορμητικός και τρελός, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις με μόνο focus τη δουλειά του. Εκείνη είναι 41 και έχει τέσσερα παιδιά, διευθύνει πολλές επιχειρήσεις και πρωταγωνιστεί σε ριάλιτι.

Οι δυο τους απλώς βρίσκονται σε διαφορετική σελίδα ζωής.

Η σταρ των «Kardashians» έχει επίσης να αντιμετωπίσει τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της Kanye West ο οποίος δεν την έχει κάνει καθόλου εύκολη τη διαδικασία διαζυγίου και επιμέλειας των παιδιών. Όλα αυτά φαίνεται ότι την εξουθένωσαν και την οδήγησαν στην απόφαση να διακόψει τη σχέση με τον Davidson και να επικεντρωθεί στα παιδιά της!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!