Η συνεπιμέλεια και το co-parenting δεν είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν, πόσω μάλλον αν είσαι η Kim Kardashian και ο πρώην άντρας σου είναι ο Kanye West.

Όπως αποκάλυψε στο podcast «Angie Martinez IRL» προσπαθεί να κρατάει τα παιδιά της μακριά από όλα όσα λέγονται για τον πατέρα τους Kanye West και κυρίως από τις ακραίες δηλώσεις του, τονίζοντας πως είναι δύσκολο να κάνει co-parenting. «Η από κοινού ανατροφή των παιδιών μας είναι δύσκολη. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολη», είπε χαρακτηριστικά.

Mίλησε και για τον δικό της πατέρα και για το πόσο θα ήθελε να το έχουν αυτό και τα παιδιά της. «Είχα τον καλύτερο μπαμπά και είχα τις καλύτερες αναμνήσεις από εκείνον και αυτό είναι το μόνο που θέλω για τα παιδιά μου -όσο μπορούν να το έχουν αυτό», δήλωσε η Kim Kardashian. «Αυτό θα ήθελα για εκείνα. Αν δεν ξέρουν όλα αυτά τα πράγματα που λέγονται ή τι συμβαίνει στον κόσμο, γιατί να τους φέρω αυτή την αρνητική ενέργεια; Αυτό είναι πολύ βαρύ ακόμα και για τους ενήλικες, δεν είναι έτοιμα να το αντιμετωπίσουν».

Συμπλήρωσε πως όταν έρθει η ώρα να τη ρωτήσουν τα παιδιά της για τον πατέρα τους εκείνη είναι σε θέση να απαντήσει, ενώ δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν θα πει ποτέ κακή λέξη για τον πατέρα τους.

«Κάποια μέρα, τα παιδιά μου θα με ευχαριστήσουν που κράτησα αυτή τη στάση και δεν “έριξα” τον μπαμπά τους, όταν μπορούσα», είπε και συμπλήρωσε: «Θα με ευχαριστήσουν και θα τους απαντήσω προσωπικά σε οτιδήποτε θέλουν να μάθουν. Σίγουρα τον προστάτεψα και θα εξακολουθώ να το κάνω, για τα παιδιά μου. Στο σπίτι μου, τα παιδιά μου δεν ξέρουν τίποτα από όσα συμβαίνουν στον έξω κόσμο. Κρέμομαι από μια κλωστή, ξέρω ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί. Όσο όμως, γίνεται αυτό, θα συνεχίσω να τα προστατεύω».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet