Ο Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από έξι χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη, τους τελευταίους μήνες το ζευγάρι περνούσε μια μεγάλη κρίση και παρά τις προσπάθειες που έκανε προκειμένου να ξεπεράσει τα εμπόδια, τελικά κατέληξε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Μερικά 24ωρα μετά την εν λόγω είδηση και λίγο πριν ξημερώσει η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Κώστας Κοκκινάκης προχώρησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σε μια σύντομη αφήγηση για το πρώτο του φλερτ στα νεανικά του χρόνια, τονίζοντας μάλιστα πως μισεί την γιορτή των ερωτευμένων.

Παρακάτω όσα έγραψε στο InstaStory του:

«Γιατί μισώ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Όταν ήμουν στο γυμνάσιο θυμάμαι είχα βγει με την κοπέλα μου βόλτα ποδαράτη, μα χαρτζιλίκι ίσα ίσα να την κεράσω μια πορτοκαλάδα και ένα τυλιχτό χωρίς τζατζίκι, κρεμμύδι για ευνόητους λόγους…

Εκεί που περπατούσαμε χέρι χέρι, τσουπ εμφανίζεται κυρία με μαντίλα, γνωστής φυλής, με χρυσά δόντια και λέει: “Τι όμορφη κοπέλα έχεις, πάρ’ της ένα λέλουδο μέρα που είναι βρε!”.

Σαν σωστός ψάρακας και ιδρωμένος από ντροπή της παίρνω το τριαντάφυλλο… ε μετά εγώ δεν πεινούσα όπως καταλαβαίνετε, την κέρασα και το σουβλάκι, έβαλε και τζατζίκι. Σιχαίνομαι την 14η Φεβρουαρίου. Μάρα αν με διαβάζεις να ξέρεις πήγα σπίτι και έφαγα μια φρατζόλα ψωμί από την πείνα μου», έγραψε ο Κώστας Κοκκινάκης.

Δείτε παρακάτω το σχετικό story που έκανε: 

Κώστας Κοκκινάκης

Διαβάστε επίσης

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Σε αυτό το νησί αγόρασαν οικόπεδο 12 στρεμμάτων!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!