Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε μέσα από το podcast του τη νέα κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Δανάη Μπάρκα και η οποία έχει γίνει viral με αφορμή τη σχέση των δύο γυναικών με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Ο γνωστός παρουσιαστής με το ιδιαίτερο καυστικό του σχόλιο αναφέρθηκε στο γεγονός λέγοντας ότι η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης χώρισαν πριν από έναν χρόνο, όμως εκείνος είναι «κτήμα της φαντασίας της». Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δηλώσεις αυτές έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση την Κατερίνα Καινούργιου η οποία αποχώρησε από την εκπομπή της.

Ο Λάκης Λαζόπουλος για την «κόντρα» Καινούργιου – Μπάρκα για τον Τσαγκρίδη

«Ο συγκεκριμένος άντρας είναι και εφοπλιστής. Θυμάστε που είχε έναν Φίλιππο η Καινούργιου πριν από έναν χρόνο; Χώρισαν πριν έναν χρόνο, αλλά αυτός όμως είναι κτήμα της φαντασίας της Καινούργιου και επειδή τον είχε γνωρίσει αυτή στη Δανάη Μπάρκα, αυτός πήρε πρωτοβουλία και έκανε μεταβίβαση των συναισθημάτων του, που είχε για την Καινούργιου στην πιο καινούργια, τη Δανάη.

Θα έγινε και κάτι ενδιάμεσο που εμείς δεν θα το ξέρουμε.Τώρα μαδάνε τα φτερά τους στα πρωινά, γίνεται χαμός, φεύγουν γκλίτερ, τα στρας φεύγουν, έχει αναστατωθεί η Καινούργιου. Δεν μπορεί να το χωνέψει. Δεν το χωράει ο νους», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Και συνέχισε: «Δεν είναι ερωτικό το θέμα, το καταλαβαίνετε, είναι υστερικό-εγωιστικό να το πω. Ψάχνουν αφορμή να πιαστούν από τα μαλλιά του. Κρατιούνται μετά βίας. Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;

Αυτός ο Φίλιππος δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του; Δεν του επιτρέπεται τι θέλει και τι δε θέλει; Τι είναι; Ή επειδή είστε παρουσιάστριες εσείς έχετε τον πρώτο λόγο και αυτός πρέπει να κάνει αυτό που θέλετε εσείς; Η ζωή είναι λούνα παρκ».

Διαβάστε επίσης:
Γιώργος Λιάγκας: «Είμαι πολύ τυχερός στη ζωή μου που γνώρισα τη Φαίη»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!