Απαράδεκτα σκηνικά εκτυλίχθηκαν στον χώρο που διεξήχθηκαν τα Mad Video Music Awards στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwo Do, στο Παλαιό Φάληρο, μεταξύ των δύο trappers Light και Snik.

Όπως είναι φυσικό ακολούθησαν stories όπου στο ένα ο Light απολογείται και κατηγορεί την παραγωγή πως ενώ είχε ζητήσει να καθίσει μακριά από τον Snik εκείνοι τους έβαλαν επίτηδες κοντά! Όπως υποστηρίζει έγιναν τρεις συμπλοκές με την πρώτη να ξεκινάει από τους μπράβους του Snik που επιτέθηκαν στον Light.

H απολογία του Light: «Ένα “συγνώμη” στις οικογένειες, στους μπαμπάδες, στις μαμάδες, στα παιδάκια. Έχουμε μάθει όταν μας επιτίθενται να απαντάμε, δεν είμαστε θύματα, ούτε π@τ&%ες. Την αγάπη σε όλους και του χρόνου καλύτερα…».

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Light, πήγε στα παρασκήνια να ηρεμήσει, πράγμα που δεν κατάφερε και γύρισε πίσω και γρονθοκόπησε τον Snik κι εκεί έγινε η δεύτερη μεγάλη συμπλοκή. Αποκαλύφθηκε και μια τρίτη συμπλοκή η οποία διαδραματίστηκε μέσα στη φυσούνα ανάμεσα στους δύο και τις ασφάλειές τους.

Θύματα αυτών των συμπλοκών η Τάμπτα την οποία φυγάδευσε ο Τάσος Ξιαρχό, η Ρούλα Κορομηλά που στον πανικό της στραμπούληξε το πόδι της, ενώ η Έλενα Παπαρίζου δέχτηκε χτυπήματα στην πλάτη της και φυγαδεύτηκε κακήν κακώς από άντρες της ασφάλειας. Στη συνέχεια αποχώρησε αηδιασμένη αρνούμενη να επαναλάβει το act της!

Μάταια η Παλιοσπύρου φώναζε, «όχι στη βία, εδώ είναι γιορτή» ενώ κι ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε on stage για να κατευνάσει τα πνεύματα. Στη σκηνή δεν βγήκε κανένας από τους καλλιτέχνες αλλά μόνο οι χορευτές, χορεύοντας το τραγούδι που θα ερμήνευαν.

Τα Mad με τη σειρά τους έβγαλαν την εξής ανακοίνωση: «Tα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει».

Εμείς και εκείνοι

Το ότι όλοι είμαστε έκπληκτοι με αυτό το γεγονός δεν θα το πω! Τζάμπα μάγκες, με διαφορές που δεν στέκουν πουθενά, βασισμένες σε διαφημιστικά κόλπα που προσπαθούν να μιμηθούν τους rappers της Αμερικής οι οποίοι βέβαια είναι οι πραγματικοί “hustlers” που λένε και αυτοί! Φυσικά, τεράστια ευθύνη έχουν οι δισκογραφικές εταιρείες, που επιτρέπουν να ηχογραφούνται και να κυκλοφορούν αυτού του είδους τα τραγούδια, αλλά κι εμείς οι δημοσιογράφοι που τους προβάλουμε κάνοντας ακριβώς αυτό που στοχεύουν: Όλοι σήμερα ασχολούνται μαζί τους! Σε πολλές εκπομπές οι παρουσιαστές δεσμεύτηκαν να μην τους ξαναπαίξουν και καλό θα ήταν όλοι να πράξουμε αναλόγως. Το επίπεδο του πολιτισμού μας το φτιάχνουμε οι ίδιοι και η καλύτερη απάντηση σε τέτοιες συμπεριφορές είναι η αδιαφορία.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet